Lancôme i YSL noviteti
Predstavljamo vam Lancôme i YSL novitete koji stižu u parfimerije. YSL All Hours Stick, pod sloganom: NEKA VAS BARŠUNASTO MATIRANJE PODIGNE DO NESLUĆENIH VISINA - Napravljena za stvarni život, spremna za akciju; Brend YSL pravi je ekspert za postojane pudere koji rade prekovremeno i to 24/7. Postojećim YSL zvezdama se priključuje nova ikona, ALL HOURS FOUNDATION STICK za žene koje žele dodatno matiranje. Sa baršunastim, mekanim i besprekornom završnim efektom koji vam je nadomak ruke, sve vreme možete imati efekat matiranosti – pobrinuli smo se za to.

BUDNI STE TOKOM CELE NOĆI? SAD TO POLAZI ZA RUKOM I VAŠOJ ŠMINKI!

Kući YSL Beauté vrlo dobro je poznato da se moderan život nikad ne zaustavlja. Stoga vam je potrebna i šminka koja će trajati. Napravljena za stvarni život, spremna za akciju; Brend YSL pravi je ekspert za postojane pudere koji rade prekovremeno i to 24/7. Postojećim YSL zvezdama se priključuje nova ikona, ALL HOURS FOUNDATION STICK za žene koje žele dodatno matiranje. Sa baršunastim, mekanim i besprekornom završnim efektom koji vam je nadomak ruke, sve vreme možete imati efekat matiranosti – pobrinuli smo se za to. Priprema, pozor; Get #Highonmatte

ALL HOURS FOUNDATION STICK

NEKA VAS BARŠUNASTO MATIRANJE PODIGNE DO NESLUĆENIH VISINA - Otporan na žurke; osmišljen imajući na umu sve one koji prkose noći. Prvi ALL HOURS FOUNDATION STICK sa 24-časovnom vodootpornošću sasvim je dorastao ovakvom izazovu – bez obzira na to koliko dugo ostajete na podijumu.

• Neverovatno stapajuća, kremasto-praškasta tekstura naprosto klizi u deliću sekunde

•  Potpuno je zavodljiva – jeste li spremni za malo akcije? Prilagodite moć pokrivenosti od sasvim laganog sloja koji prikriva crvenilo i nesavršenosti – ili je nadogradite sve do završnog efekta bez ikakvog traga, a opet sa intenzivnom pokrivenošću.

• Kremasti osećaj na koži, matirana baršunasta tekstura koje vam nikad nije dosta; ulja pospešuju formulu koja eliminiše isušenost i oksidiranje – i umesto toga, sve vreme ostavlja osećaj prijatnosti.

Bez ikakve četkice, bez i najmanjeg napora – primerena životu u svakom smislu. Poput sasvim novog, lako prenosivog tajnog oružja jedne urbane skitnice današnjice, ALL HOURS FOUNDATION STICK može se koristiti na tri različita načina:

• Kao tečni puder: za postizanje pokrivenosti u deliću sekunde.

• Kao korektor: neutrališite, prikrijte – možete ostaviti svoje četkice kod kuće.

• Za završni efekat: hajlajtovanje, konturisanje, doterivanje i matiranje – očas posla.

Kao ludi ste za matiranjem? Isti je bio slučaj i sa našim ispitanicama:

Nanošenje*:

Lako se nanosi, sasvim dobro klizi – 100%

Sasvim lagana tekstura koja se jednostavno stapa sa bojom kože – 96%

Efekat šminkanja*:

Dobra pokrivenost, bez nesavršenosti – 95%
Na koži ostavlja osećaj baršunaste mekoće – 97%
Efekat postojanosti, nakon 24 sata*:
Kao da je upravo nanet – 91%

Ten ostaje matiran, a svaki sjaj potpuno je pod kontrolom – 90%
* Test na ispitanicama – 101 žena

Ovako dragocen dodatni alat, poput odanog pomoćnika na putu do savršene kože, nešto je što nijedna devojka ne bi želela da izgubi. Ovaj tanani stik ima iskošen crni poklopac, i ukrašen je klasičnim zlatnim Kasandra logotipom.

Dostupan u 10 nijansi, pri čemu svaka od njih garantuje da će ispuniti sva očekivanja. Iako sa svoje strane ne možemo da obećamo da će biti dovoljno noćnih tuluma, sa sigurnošću tvrdimo da vam ni na jednom od njih neće ponestati pokrivenosti: B20, B30, BR30, BD35, B40, BD40, BR40, B45, B50, BD50. Spremite se za matiranje do neslućenih visina. Get #Highonmatte

Još neki noviteti u parfimerijama:

2. Lancôme x Proenza Schouler Chroma collection - Po već uspostavljenoj tradiciji, Lancôme svake godine bira dizajnera sa kojim će sarađivati na novoj kolekciji, i to onoj koja predstavlja spoj kozmetike i mode. U 2018. godini, Lancôme je uputio poziv američkoj kući Proenza Schouler. Dizajnerski duo koji stoji iza brenda Proenza Schouler je u saradnji sa brendom Lancôme kreirao kolekciju Chroma koja sadrži paletu senki za oči, 2 L’Absolu Rouge Chroma ruža za usne, 2 Lip Kajala Duo Chroma ( olovka i ruž za usne u jednom proizvodu), 2 Ombre Hypnôse Kajal Chroma olovke za oči.

3. Lancôme La nuit Tresor Bouquet D'Amour edp i La nuit Tresor a La Folie Bouquet D'Amour edp setovi u kojima se nalaze parfem i Hypnôse maskara.

4. YSL Fall look 2018- YSL Beauté predstavlja prvu kolekciju šminke koju je za YSL Beauty dizajnirao globalni Beauty direktor Tom Pecheux. Kolekcija obuhvata Couture paletu senki za oči, Couture Chalks, Couture Blush- rumenilo u 6 nijansi, 2 nijanse Couture Highlightera, 2 VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM, 2 Rouge pur Couture ruža za usne i 2 La Laque couture laka za nokte.