Krema protiv pega koja čini da izdajničke pege i pigmentacija jednostavno nestanu
Na isti način kao što i izlaganje metala kiseoniku izaziva rđanje, oksidacija izazvana prevelikim izlaganju suncu iz godine u godinu prouzrokuje da tamne fleke ili neravnomerna pigmentacija izađe na površinu naših ruku i lica.

Ali sada, zahvaljujući naporima tima švajcarskih dermatologa, oksidacioni proces se može preduprediti na siguran i prirodan, a ipak krajnje efikasan način.

Bogat vitaminom E koji pobeđuje godine, prirodnim rastinjem i ekstraktom biljaka kao što su potočarka, krema protiv staračkih pega je intenzivno kozmetičko sredstvo koje smanjuje stvaranje melanina koje potamnjuje kožu i stvara neujednačenu pigmentaciju i fleke.

Dnevnom upotrebom, ova krema sprečava oksidacioni proces i ubrzava uklanjanje štetnih toksina i iz donjeg sloja kože i ćelija organizma. Krema takođe smanjuje proizvodnju melanina, i na taj način izjednačava boju i pigmentaciju kože i štiti od ponovnog narušavanja izgleda.

Ali to nije sve. Ova krema je specijalna mešavina prirodnih vitamina i biljaka koje potpomažu obnovu ćelija, dodaje vitalnu vlažnost, i obnavlja mladalački sjaj bez pega koji će izmamiti komlimente i zavist gde god se pojavite.

Naručite kremu protiv pega i otkrijte kako ti znaci starenja jednostavno blede.

Opis pakovanja: 100 ml
Zemlja porekla: Švajcarska
Kontraindikacija: Nisu poznate


LINK