Poznati britanski brend šminke ILLAMASQUA konačno je došao na naše tržište! Od juče je ILLAMASQUA dostupna i u Beogradu i Novom Sadu. Na radost ljudi iz makeup branše i ljubitelja kvalitetne šminke, organizovana je prezentacija brenda, u beogradskom klubu DIM. Predstavnici medija i veliki broj profesionalnih šminkera imali su priliku da vide proizvode koje nudi ova renomirana britanska kuća.  Potom je održao masterclass naš poznati šminker, Dragan Vurdelja, koji je prisutne bliže upoznao sa proizvodima i mogućnostima koje nudi ovaj izuzetno kvalitetan makeup brend. Počeci ovog brenda se vezuju za punk. Uprkos vremenu, promenama trendova, ovaj brend je zadržao svoj karakter, i kvalitet, koji ga svrstava među najbolje makeup brendove na svetu.

Illamasqua dolazi sa 144  različita proizvoda na naše tržište, a od ponedeljka je dostupna samo u eksluzivnim LILY drogerijama u Beogradu (Ušće Shopping centar, Delta City, Knez Mihajlova, Braničevska 12) i u Novom Sadu (Promenada i Jevrejska).

Mihaela Dodić, kao kreativna direktorka i glavna šminkerka Illamasqua, narednih mesec dana će biti na prodajnim mestima Lilly drogerija u Beogradu za savete i konsultacije. Mihaela je iskusna šminkerka, koja dugo već, od samog početka radi sa Illamasqua brendom i zna sve o njemu, a čiji saveti za šminku su neprocenjivi.

Celokupan asortiman Illamasqua brenda kod nas dostupan je i online, preko Lilly web shopa: ILLAMASQUA_SERBIA

Instagram: @illamasqua_serbia