ACQUA DI GIÒ PROFUMO SPECIAL BLEND
Predstavljamo Vam nešto novo od brenda Giorgio Armani – novu iteraciju poznatog mirisa za muškarce Acqua di Gio – Profumo Special Blend. Parfimeru Albertu Morilasu još jednom je pošlo za rukom da suštinska obeležja snage i slobode parfema Acqua di Giò pretoči u miris. Dok Ambrox i Cachalox u pozadini donose toplinu ovom parfemu, karakteristični mirisni potpis daje pačuli, u kombinaciji sa saglasjem mirisnih nota tamjana i balzama zimzelene jele.  Za dame, ovog decembra smo izabrali praznično izdanje parfemske vode SÌ – Nacre, takođe ograničeno. Utisnut u zlatu, ovaj ženski manifest emocija elegantno se obavija oko flašice parfema SÌ Nacre. Prelivajući ružičasti miris svetluca kao da odgovara. Na koži, biserni sjaj odiše penušavošću koju ostavlja u vazduhu – idealno za hladne praznične večeri!.

Dvadeset godina nakon svog pojavljivanja, Acqua di Giò nastavlja sa inovacijama. Nastao je 1996. godine, a inspirisan je ostrvom Pantelerija, koje se nalazi jugozapadno od Sicilije. Đorđo Armani je zamislio miris koji simbolizuje jedinstvenu snagu i neopisivu punoću čulnosti ovog ostrva, a perfimer Alberto Morilas (Firmenich) uspeo je da dostigne ovu alhemiju, donoseći pravu revoluciju u samom konceptu svežine među parfemima. Acqua Di Giò sadrži u potpunosti mušku dominaciju, unutrašnju snagu. Acqua Di Giò Profumo, koji je usledio 2014. godine, duboko je sofisticirani i intenzivan muški miris, prava oda mineralnoj svežini koja simbolizuje stapanje mora i stena i ispisuje sasvim novo poglavlje u priči Acqua di Giò. Njegova zaokružena elegancija označavala je ponovno rađanje mita u bočici parfema.

POSEBNA MEŠAVINA

Godine 2017, Alberto Morilas, koristeći jedinstvene originalne sastojke ovog parfema, osnažio je očaravajuće mirisne note i kreirao Acqua Di Giò Profumo Special Blend, kao novu formu muževnosti. I dok Ambrox i Cachalox u pozadini donose toplinu ovom parfemu, karakteristični mirisni potpis daje pačuli, u kombinaciji sa saglasjem mirisnih nota tamjana i balzama zimzelene jele. Po prvi put, ovaj pačuli ima jedinstveno poreklo: odabran je i dobijen u Gvatemali, u sklopu etičkog programa dobijanja sirovina koji je pokrenula ova parfimerska kuća. Za ovu naročitu priliku, crna bočica je ukrašena zlatnim detaljima. Parfimeru Albertu Morilasu još jednom je pošlo za rukom da suštinska obeležja snage i slobode parfema Acqua di Giò pretoči u miris. Acqua Di Giò oduvek je bio revolucionarni miris, a ono što ga čini toliko revolucionarnim jeste upotreba tehnički prefinjenih materijala i rafinisanih sastojaka. Svežina je postala snaga. U potpuno haotičnom u užurbanom urbanom svetu, Acqua Di Giò nastavlja da podstiče želju za bekstvom, traganje za slobodom, uz snagu, prirodnost i integritet.