Parižanke su poznate po tome da uživaju u svojim malim ritualima zahvaljujući kojima u svakom trenutku izgledaju sveže i negovano. Francuske zavodnice vešto skrivaju svoje male tajne, ali ono što za njih predstavlja imperativ jesu najkvalitetniji sastojci i čvrsta vera u moć prirode. Ukoliko ste u potrazi sa savršenim poklonom povodom 8. marta, otkrivamo vam abp - domaće proizvode od organske lavande koji će vam pružiti jedinstveno iskustvo, spajajući čari prirode i sofisticirani luksuz. Pripremili smo za vas i nekoliko saveta kako da uz abp proizvode svojoj koži pružite kraljevsku negu i osetite čari najluksuznijih spa tretmana.

Kupka sa mirisima Provanse

Stavite telefon na silent, pustite lagani jazz i prepustite se opojnim mirisima uz abp esencijalno ulje od organske lavande. Kreirajte okruženje u kom ćete se potpuno opustiti i napuniti baterije za novi dan. Aromaterapija veoma je učinkovita pri otklanjanju stresa –  podarite sebi spa veče i započnete ga mirisima koji će opustiti vaš um i stvoriti jedinstvenu atmosferu. Lavanda vekovima predstavlja kraljicu aromaterapije, a njen miris deluje izuzetno relaksirajuće i pomaže u otklanjanju stresa. Dovoljno je samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoju atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu, emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže u obnavljanju duha. Ovo esencijalno, hranljivo, lekovito i terapeutski prirodno sredstvo, ima nebrojene primene – za luksuzno spa veče kod kuće napunite kadu, dodajte nekoliko kapi abp esencijalnog ulja od organske lavande, upalite sveće i prepustite se ugođaju! Kupke od plavog zlata, kako ovu biljku nazivaju u Francuskoj, neizostavni su deo nege koje Francuskinje neretko primenjuju. Razmazite sebe, zaslužili ste!

Dubinska hidratacija

Nakon opuštajuće kupke, pužite svojoj koži neophodnu negu i hidrataciju. Započeto iskustvo uz magične mirise i blagodeti ove mediteranske biljke nastavite uz abp kremu za telo napravljenu od najkvalitetnijih plodova organske lavande. Prepustite se i osetite moć najčistije prirode na svojoj koži. Legenda kaže da je Kleopatra koristila lavandu kako bi njenim opojnim mirisom zavela Julija Cezara i Marka Antonija. Osetite se kao kraljica i priuštite sebi dodir sofisticirane nežnosti, ali i neverovatne snage koju lavanda poseduje. Ova krema dubinski će nahraniti vašu kožu, čineći je nežnom i svilenkastom na dodir.

Dobar san

Pred odlazak na spavanje, poprskajte posteljinu abp sprejom za jastuk od organske lavande i transformišite svoj krevet u jedinstvenu oazu. Naspavajte se! Pružite sebi 8 sati kvalitetnog sna kako bi se vaš organizam odmorio. Inspirišite se izuzetnim mirisima i sanjajte najnežnije snove. Uz ovakvo veče, sledećeg jutra ćete biti spremni da osvojite svet!

abotanicalphilosophy.com