Učinite da vaše police ne budu dosadne!
Ponekad sve što treba da uradite da bi ste transformisali svoj dom je da promenite jednu stvar, kao primer police za knjige, suvenire, fotografije ili druge sitnice. Naravno, uvek je veće zadovoljstvo kada to možete da uradite sami svojim rukama. Pogledajte nekoliko neobičnih ideja za izradu ili preradu polica. Možda ćete biti iznenađeni šta sve možete da uradite sa malo volje i truda od običnih kvadratnih polica, koje se mogu obogatiti uz male izmene recimo nekom interesantnom bojom do onih veoma neobičnih kao što su trouglaste, ugaone, vaga police, police grane...
 
1. Kvadratni polica - izgleda kao predivan i umetnički skup plakata na zidu.
 

2. Viseća polica - kanap ili čipka je sve što je potrebno da se stvori nešto neobično i moderno u isto vreme. Možete je obesiti u svakom uglu vašeg doma.
 
 
3. Ugaona - zašto ne bi ste iskoristiti bilo koji od isturenih uglova i postavili nešto zaista upečatljivo? Ovakve police mogu da uštede puno zidnog prostora, plus izgledaju veoma umetnički.
 
 
4. Obojene vedrim bojama - jednostavno nećete moći da sklonite oči sa ovih divnih polica. Šta god da radite, držite se pravila - ''manje je više” – jer previše je gužvanjac.
 
 
5. Vaga polica - ne samo da ovaj dizajn izgleda vrlo moderno, već može da pomogne da bolje organizujete svoj radni prostor, jer imate mogućnost da "merite" samo knjige koje trenutno koristite.

 
6. Savitljiva polica - morate priznati da je ovo super. Iznenadićete se da ste zaista sami uspeli da ovo izvedete.
 
 
7. Polica kao grana - jednostavna drvena konstrukcija, ali vidite kako izgleda predivno. Sjajna ideja, pravo malo umetničko delo za kuhinju ili spavaću sobu.

 
8. Trougasta polica - razmišljajte van okvira ! Zašto ne bi ste sastavili dve trouglasti police i dobili neobičan efekat ogledala?