Ratan se ponovo vratio u modu i to kao jedan od najvećih trendova sezone. Zato vam donosimo hit komade uz koje ćete oplemeniti svoj dom i poželeti dobrodošlicu ovom modernom trendu. Reč je o veoma estetskom materijalu koji unutar enterijera stvara prijatnu, skandinavsku atmosferu, a u JYSKu smo pronašli nekoliko različitih komada nameštaja od ratana, tako da svako može da odabere upravo ono što odgovara stilu njegovog doma. Komadi nameštaja od ratana istovremeno su vrlo interesantni i prozračni, a savršeno se uklapaju u većinu enterijera. Kako je reč o prirodnom materijalu, lako ga je uklopiti uz postojeći nameštaj kako bi se postigla opuštajuća i nenametljiva estetika.

Prirodna estetika za ceo dom

Mnogima omiljeni, ratan je preplavio društvene mreže svojim novim i neverovatno stylish varijantama koje svaki enterijer čine svežijim i prirodnijim, istovremeno dajući im dašak boho look-a. Ovi vrhunski pleteni komadi svoju popularnost duguju upravo velikom povratku prirode i sve većoj osvešćenosti o važnosti očuvanja životne sredine i održivosti. Pored toga, ratan se jednostavno kombinuje pa će tako dobro izgledati u bilo kojoj prostoriji, bez obzira na stil uređenja. Kolekcija HALMSTAD fokusirana je na prirodnu estetiku hrastovine, a u kombinaciji sa ratan uzorkom na vratima komoda, ormarića, TV stočića do noćnih ormarića i uzglavlja za krevete, ova kolekcija će svakoj sobi osigurati potpuno nov, svež izgled.
 
Idealan trio nameštaja za odlaganje

Druga kolekcija koju smo pronašli je SALTVIG serija koja se sastoji od upečatljivog tria nameštaja izrađenog od visoko kvalitetnog jasena i njegovih komponenti. Kao i u prethodnoj kolekciji, stilski uzorak ratana daje nameštaju estetski izražaj, a sastoji se od dve komode i ormarića koji se savršeno uklapaju u svaku prostoriju gde postoji potreba da se odlože nepotrebne sitnice.