Ove jeseni Tom Hardi se vraća na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova. Pre četiri godine, Venom je oduševio publiku širom sveta, dok je na blagajnama bioskopa ostvario prihod od vrtoglavih 865 miliona američkih dolara! Nakon što smo u prvom trejleru upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brokom (Tom Hardi) i naznaku haosa koji će u Venom 2 uneti Carnage (Vudi Harelson) u novom trejleru koji je upravo objavljen više nema nikakvih nedoumica - očekuje nas spektakularno suparništvo  između antiheroja i zlikovca - Venoma i Carnagea! Pogledajte i sami na linku >>.

Osim Toma Hardija koji se vraća kao Edie Brok tj. Venom i zloglasnog Carnagea koga glumi Vudi Harelson, u Venomu 2 glume i Mišel Vilijams (Blue Valentine, Manchester by the Sea, Shutter Island), Naomie Haris (Moonlight, Spectre, Southpaw, Skyfall) i Stiven Grejam (This is England, Snatch, The Irishman, Public Enemies). 

U rediteljsku fotelju je ovog puta seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije Gospodara prstenova, a koji je prethodno režirao blokbastere Breathe i Mowgli.