Po prvi put u regionu održaće se festival pasa od 17. do 19. juna na Kalemegdanu! Vreme je da se na jednom mestu okupe psi, profesionalci, vlasnici i ljubitelji pasa. Festival je edukativnog,  zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja. Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu. Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azil, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse.

Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima. Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa.

Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana.

Animal Rescue Srbija će držati predavanja u okviru projekta MJAU VAU EKSPERT čiji je osnovni cilj kako da nam deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici kao i Temptation takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima. Ovo takmičenje izaziva najviše smeha kod publike i pokazuje koliko je pas povezan sa svojim vlasnikom I koliko je poslušan..

Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse , već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik! Ljubimac u porodicu unese lepotu druženja i obogaćuje život.

Sigurni smo da ćete uživati u ovom porodičnom, društveno – odgovornom i zabavnom festivalu .

Povedite porodicu, čekamo Vas!

“ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA  Kalemegdan 17. do 19. juna 2022.

Satnica festivala, petak 17. jun od 12h do 20h, subota i nedelja od 10 do 20h