THE E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS EMITOVAĆE SE NA KANALU E!

Dodela nagrada The E! People’s Choice Awards, proslavljajući filmove, televiziju, muziku i pop kulturu, emitovaće se uživo na kanalu E! u 161 zemlji širom sveta. Glavni događaja biće 12. novembra u 03:00 uživo iz Barker Hangara u Santa Monici u Kaliforniji. “Ovo je za ljude od ljudi, The E! People’s Choice Awards je događaj pop kulture koji se mora videti”, izjavio je Adam Stotsky, predsednik kanala E! “Uzbuđenje i angažovanje fanova koje vidimo širom sveta u susret dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards  je zaista neverovatno, i mi smo srećni što smo ušli u saradnju sa našim sestrinskim mrežama da pojačamo i proširimo naše inauguraciono emitovanje sa ovom najavom”.

Emisija E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards emitovaće se samo na kanalu E! od 01:00 12. novembra.  Obe emisije The E! People’s Choice Awards i  E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards imaće live stream na E! aplikaciji i na Eonline.
Kao deo posvećenosti kanala E! da unapredi People’s Choice Awards za naredne generacije, mreža je proširila glasanje na 43 kategorije preko filma, televizije, muzike i pop kulture. Ovaj pomak obuhvata 13 potpuno novih kategorija, uključujući “Najbolja serija za bindžovanje  2018,” “Inovator igre 2018,” “Povratnička serija 2018,” “Zvezda stila 2018,” i mnoge druge.

Producenti E! People's Choice nagrade su  Vilshire Studios i Den of The Thieves uključujući izvršne producente Jesse Ignjatovića i Evan Pragera.

Pratite društvene mreže tokom emitovanja  Live from the Red Carpet i prenosa dodele nagrada  za najnovije gif-ove, memes i specijalne trenutke, sve to u realnom vremenu.

E! Entertainment:
Facebook: https://www.facebook.com/eentertainment/
Twitter: @e_entertainment
Instagram: @eentertainment
Snapchat: @eentertainment

The E! People’s Choice Awards
Facebook: https://www.facebook.com/peopleschoice/
Twitter: @peopleschoice:
Instagram: @peopleschoice
Snapchat: @peopleschoice

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

Vilshire Studio razvija i proizvodi raznovrstan obim originalnog programa bez pripremljenog scenarija za više platformi, usklađujući svoj rad sa nagrađivanim producentima i inovativnim pripovedačima kako bi stvorili ubedljiv sadržaj koji istražuje stvarnost kroz različite formate. E ! produkcija donosi, “Live from the Red Carpet,” USA Network’s “The Cromarties” and Oxygen’s “Mysteries and Scandals,” “The Curious Creations of Christine McConnell” for Netflix, “Real Country” for USA, “Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers” za Oxygen i po prvi put “The E! People’s Choice Awards,”  Vilshire Studio proizvodi serije koje su informativne, koje otkrivaju mnogo, koje su uzbudljive i zabavne. Vilshire Studio je deo portfolija NBCUniversal Cable Entertainmenta.

Den of the Thieves je ogromna sila koja podržava ambiciozne muzičke emisije i događaje i jedinstveno stilizovane televizijske serije. Koristeći svoje bogato iskustvo u radu s talentima, njihov rad pokriva širok spektar formata koji uključuju ABC-jev The Gong Shov, American Idol FOX-a, prenos na više mreža Hand in Handa: Dobrotvorne akcije za žrtve uragana i digitalni strim March for Our Lives. Osim toga, Den of Thieves pravi ogroman iskorak  u prenosu događaja uživo i dodelama nagrada, Producenti su MTV Video Music Awards 12 uzastopnih godina, iHeartRadio Music Avards, MTV Movie Avards, Radio Disnei Music Avards, Peabody Awards i još mnogo toga. I pored toga što su  pokrenuli i postavili temelje za  neke od vodećih svetskih događaja i emisija, Den of Thieves je takođe ime koje stoji iza proizvodnje dokumentarnih filmova, dokumentarnih serija i  specijal komedija za Netflix, Comedy Central i Apple – da spomenemo samo par.

O People’s Choice nagradi - E! Sa svojom "People's Choice nagradom"  služi kao ekskluzivni promoter i snaga ove popularne godišnje nagrade koja slavi najbolje od pop kulture. E! Je vlasnik  "People's Choice nagrade" i to uključuje godišnji događaj uživo zajedno sa svim digitalnim i društvenim naporima. Sada u svojoj 44. godini People's Choice nagrada predstavljaju jedinu nagradu koja je u celosti određena glasovima  publike za omiljene likove u filmovima, muzici, televiziji i pop kulturi. People’s Choice oficijalni sajt na www.PeoplesChoice.com  poseduje platformu za glasanje u kojoj fanovi određuju nominacije i pobednike za godišnje nagrade. "People's Choice nagradu" prvobitno je stvorio 1975. godine Robert Stivers. "People's Choice nagrada" je ranije bila u vlasništvu Procter & Gamble, a producent  je bio Mark Burnett za CBS.