U bioskopima od 15. jula! Kad je Sony Pictures Entertainment 2019. godine pustio psihološki triler Escape Room, samo nekolicina ljudi je mogla da predvidi da će postići ogroman planetarni uspeh. Produciran sa 9 miliona dolara, klaustrofobično izazovni horor film dostigao je zaradu od 155 miliona dolara, dok je publika uživala u zamršenim zagonetkama i uzbuđenjima u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel. Nastavak je bio neizbežan! Escape Room 2: Bez izlaza na repertoaru bioskopa širom zemlje naći će se od 15. jula! Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri.

Glavne uloge u filmu tumače Tejlor Rasel, Logan Miler, Indija Mur, Holand Roden i Karlito Olivero. Scenario potpisuju Vil Honli, Oren Uzel, Maria Melnik i Daniel Tač,  dok je za režiju zadužen Adam Robitel.
 
Uživajte u sjajnom trileru Escape Room 2: Bez izlaza i rešite sve zagoneteke sa junacima filma od 15. jula u bioskopima širom zemlje!