Od 3. do 16. juna samo na sajtu vulkani.rs! Ljubitelji hit serije Stranger Things i fanovi SF književnog žanra imaju priliku da kupe dve knjige iz čuvenog serijala po ceni od 1299 dinara samo na sajtu vulkani.rs. Tama na rubu grada Adama Kristofera otkriće vam dugo skrivane tajne i mnoge događaje pre prve epizode serije koja obara sve rekorde gledanosti na Netfliksu. U romanu Sumnjičavi umovi Gvende Bond saznaćete istinu o majci Jedanaestice. Akcija traje od 3. do 16. juna, odnosno do isteka zaliha. Tajanstvena laboratorija. Zlobni naučnik. Tajna istorija. Gde je sve počelo? Saznajte istinu o majci Jedanaestice u uzbudljivom romanu Sumnjičavi umovi. Radnja se dešava 1969. godine, više od jedne decenije pre čudnih dešavanja u Hokinsu, i otkriva nam događaje iza žičane kapije laboratorije koja zlokobno proviruje iz šume u okolini Hokinsa.

Teri Ajvs je radoznala devojka nemirnog duha. Zavidi svojim vršnjacima koji protestima menjaju svet. Kada sazna da univerzitet traži dobrovoljce za psihijatrijski eksperiment, oseća da se iza toga krije nešto važno i odlučuje da se prijavi. Teri ulazi u program koji vodi nedokučivi dr Brener, sa žarkim uverenjem da ono što radi može promeniti svet nabolje. Tamo, zajedno sa grupom drugih autsajdera, Teri počinje da shvata ne samo izuzetnu sposobnost moći koja leži u njoj i drugima već i podmuklu prirodu zla koje boravi iza zidova Nacionalne laboratorije.

Svetla se gase u gradu koji nikad ne spava. Roman Tama na rubu grada otvara još jedan intrigantan pogled na širi univerzum Stranger Things. Jedanaestica traži od Hopera da joj ispriča svu istinu koju je izabrao da zaboravi. On želi da joj pruži mir i zaštitu, kao svaki dobar otac, i radije bi se suočio sa hordom Demogorgona nego pričao o svojoj prošlosti, ali njegova usvojena ćerka ima drugačije planove. I tako počinje priča o incidentu u Njujorku – o njegovom poslednjem velikom slučaju pre nego što se sve promenilo. Nakon što se sumnjivi federalni agenti iznenada pojave i oduzmu dosijee o nizu brutalnih nerešenih ubistava, Hoper uzima stvar u svoje ruke, stavljajući sve na kocku. Baš kada je na korak od rešenja slučaja, grad ostaje bez struje, a on tone u najdublji mrak sa kojim se ikada suočio. Fokusirajući se na lik mladog Džima Hopera i uranjajući duboko u njegovu psihu, Adam Kristofer je ispisao fantastičnu priču koja čitaocu otkriva šta ga pokreće.

Četvrta sezona naučnofantastične horor serije Stranger Things imala je najuspešniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji Netfliksa. Ulogu u novoj sezoni dobio je i srpski glumac Nikola Đuričko, koji tumači lik ruskog švercera Jurija.

Ne propustite ovu specijalnu ponudu! Poručite obe knjige iz serijala Stranger Things po specijalnoj ceni od 1299 dinara samo na sajtu vulkani.rs!

* Akcija traje od 3. do 16. juna, odnosno do isteka zaliha, samo na sajtu vulkani rs.

** Dva romana Stranger Things dostupna su po ceni od 1299 dinara.