Panevropska platforma za striming najavljuje dalje širenje u Evropi - SkyShowtime – novo veliko ime u oblasti usluga striminga u Evropi, večeras je u Amsterdamu održao ekskluzivno evropsko predstavljanje platforme kojem su prisustvovale brojne uticajne ličnosti iz sveta zabave. Prisutnima se na početku događaja obratio Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime i najavio da će usluga biti dostupna od decembra na brojnim teritorijama centralne i istočne Evrope. Premium SkyShowtime ponuda koja sadrži ekskluzivan i kultni sadržaj biće dostupna 14. decembra u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori i Sloveniji. Od februara 2023. ova striming platforma biće dostupna i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.

Koncipirana kao platforma koja na jednom mestu okuplja najbolje priče vodećih svetskih studija, SkyShowtime korisnicima nudi izobilje kvalitetnog i zabavnog sadržaja, u vidu najpopularnijih serija i filmova - u kojem će svaki član porodice moći da pronađe nešto za sebe. 

„SkyShowtime je stvoren za Evropu i presrećni smo što napokon korisnicima u centralnoj i istočnoj Evropi možemo da kažemo da je vreme za SkyShowtime konačno pred nama. Uzbuđeni smo što donosimo ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmovima iz svetski poznatih studija, kao i kvalitetan lokalni program. Nakon uspešnog lansiranja u severnoj Evropi i Portugalu, ulazak na nova tržišta i predstavljanje SkyShowtime još većem broju ljudi širom Evrope je važna prekretnica za nas”, izjavio je Monti Sarhan.
 
Tokom događaja u Amsterdamu, čiji je moderator bio nagrađivani filmski novinar Aleks Zejn, predstavljen je novi i ekskluzivni program koji će premijerno biti prikazan na platformi u narednim mesecima.  
 
SkyShowtime korisnicima nudi premijere blokbaster filmova, nove premium igrane serije, sadržaj za decu i porodicu, kao i odabrani izbor kultnih naslova svetskih produkcijskih kuća kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock, a sve to, da bi gledaoci imali potpuni užitak strimovanja na jednom mestu. SkyShowtime će takođe, sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe.
 
Događaju su prisustvovale zvezde iz brojnih poznatih filmova, uključujući Itana Peka i Rebeku Romejn iz serije “Zvezdane staze: Čudni novi svetovi”, Demiana Bičira iz “Let The Right One In”, kao i Klaru Rugard iz “The Rising”.
 
Još neka od poznatih lica koja su upriličila događaj bila su i Bokim Vudbajn i Jerin Ha iz serije “Halo”, Džejk Lejsi i Kolin Henks iz “A Friend of the Family’s” i Džef Vilbuš i Džulijana Kanfild iz serije “The Calling”.

SkyShowtime je premijerno predstavljan Evropi u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. septembra ove godine, a zatim Holandiji i Portugalu 25. oktobra. Nakon lansiranja platforme u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji u decembru, SkyShowtime će nastaviti sa razvijanjem svojih usluga ulaskom na dodatna evropska tržišta u Španiji, Andori i Centralnoj i Istočnoj Evropi u prvom kvartalu 2023. godine.
 
Više detalja o programu i cenama za centralnu i istočnu Evropu biće dostupno uoči lansiranja platforme 14. decembra.  

Za više detalja, posetite stranicu: www.skyshowtime.com