U Palati umetnosti „Madlena",  održan je prijem i promocija novog hotela „Mamula island" i „Luštica Bay-a",  uz pomoć agencije Fabrika. Mamula Island je obnovljena tvrdjava iz 19.veka, pretvorena u sofisticirani hotel. Ostrvo je smešteno na ulazu u zaliv Boke Kotorske, a lokalitet je upiosan u svetsku baštinu UNESCO, mesto je izuzetne prirodne lepote, autentičnog duha i bogate kulturne baštine. Mesto poštuje uspomene na prošlost, ali sam Hotel otvara vrata budućnosti. Poseduje 32 sobe i apartmane, holistički spa centar, plažu,- bazene, restorane i barove. Svi sadržaji na ostrvu su okruženi morem i nebom i pružaju potpuno drugačiju atmosferu svakodnevice. Za više informacija posjetite www.mamulaisland.com

Na samom događaju se okupio krem Beogradskog poslovnog i javnog života, među kojima je bilo i 40-tak Srpskih menadžera, članica Srpske asocijacije menadžera, na čelu sa direktorkom, Jelenom Bulatović.

U toku ovog prijatnog druženja, gostima su se obratili Generalni direktor „Mamule island", Gdin Schaub Henning, direktorka biznis razvoja Luštice Bay, Milica Starčević i Viši savjetnik prodaje Luštica Bay-a, Sandra Sekulić.

"Luštica Bay ovo ljeto dočekuje ispisivanjem stranica svoje misije u okviru koje je ovaj projekat adresa prvog golf terena na ovom dijelu Jadrana. Izgradnja golf rezidencija na prestižnoj lokaciji iznad prvih rupa budućeg golf terena je već otpočela i ovi simboli trenda "tihog luksuza" dostupni su na tržištu po izuzetnim uslovima. Pored brojnih događaja planiranih ovog ljeta i ležernu atmosferu po kojoj se ovaj primorski grad u razvoju prepoznaje, novo mjesto susreta je Piazza, novo-otvoreni trg u Centrale-u, centru grada." Izjavila je ovom prilikom Sekulić.

Nakon njihovog izlaganja i prezentacije, brojni gosti su bili više nego oduševljeni i izkazali su veliko interesovanje za sve što im je prezentovano te večeri.