Saška Jovanović snimila novi spot
Saška Janković snimila je juče spot za svoju novu pesmu PONEKAD u hotelu “Zira” u Beogradu. Muziku i tekst za novu pesmu pisala je Saška, dok aranžman potpisuje sa Vladimirom Jovanom, uz saradnju sa Bojanom Jeremićem iz ‘Koktel bend’-a. Spot potpisuje duo Marko Arsić i Dijana Tolicki, čija je ideja bila da spot bude crno – beo jer je tako intimniji i sasvim odgovara pesmi. Za besprekoran stajling pobrinuo se naš dizajner Srdjan Vekić, a za frizuru i šminku Jovana i Nina iz salona ‘Art’n’cut’.

U spotu se pojavljuju mnogi muškarci - manekeni, glumci i muzičari, kao na primer čuveni klavijaturista benda ‘Bajaga I Instruktori’ Aleksandar Saša Lokner, i glumac Andrija Kumanović poznat po ulozi ‘Jakše’ u filmu ‘Montevideo’.

Očekuje se da spot i novi singl budu gotovi za dve nedelje, a za to vreme snima se i spot za pesmu ‘Duga u tvojim očima’ koja je osvojila treće mesto na prošlogodišnjem Beosong-u. Snimaće se u Smederevu, po zamisli ‘Art net’ produkcije, a glavna muška uloga će biti naš poznati glumac Miki Damjanović.