Romantični Bojan Marović u četvrtak 17. oktobra u Kasini!
Verna publika vodećeg beogradskog kluba za žive nastupe – Kasine na Terazijama – premijerno predstavlja jednu od omiljenih zvezda “nežnih nota” naše muzičke scene – Bojana Marovića !

Ovaj izuzetni pevač i kompozitor iz Podgorice, inače i diplomac Muzičke akademije sa Cetinja, svoju solo karijeru je započeo 2001, da bi već naredne godine, pobedom na festivalu u Herceg Novom, definitivno osvojio pažnju stručne i šire javnosti i otvorio trijumfalni niz na festivalima i nadalje. Albumi  “Zbog tebe” (2004.) i “Litar neba” (2007.) afirmisali su ga kao jednu od vodećih zvezda nove generacije naše pop – scene.

Uvek stremi ka napretku i perfekciji, njegovu ličnu mirnoću i staloženost reflektuje u svojim kompozicijama, čija naglašena sentimentalna nota već više od decenije oduševljava njegovu omiljenu publiku – pripadnice nežnijeg pola.

“Muzikom biram svoje mesto i težim da budem svoj. Trudim se da ljude okupim oko nečega što se zove ljubav, jer želim da uz moju muziku ljudi zapamte sve svoje dobre momente u životu, što prava ljubav sa sobom i nosi…” – opisuje svoj stav prema muzici Bojan Marovic i obećava lepo druženje puno emocija u Kasini.

Ulaz slobodan uz rezervaciju !