U glavnim ulogama Prijanka Čopra Džonas i Sam Hjuan. Imamo lepe vesti za sve ljubitelje romantičnih komedija! Na repertoar domaćih bioskopa 18. maja stiže prava poslastica sa Selion Dion, Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom. Trejler za film „Ponovno ljubav" odmah je šarmirao i osvojio publiku širom sveta! Kako i ne bi, kad se radi o ljubavnoj priči koju nikad ne biste očekivali. Kako nasumična SMS poruka može da vas dovede do ljubavi vašeg života? Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno  je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike. Robu će u svom naumu pomoći - jedna, jedina i neponovljiva - Seline Dion, koja glumi samu sebe.

Kao dodatno iznenađenje, Seline u filmu neće imati samo filmsku ulogu, već će publika biti u prilici da čuje njenu novu muziku. Lik Mire na velikom platnu igra glumica, pevačica i Mis sveta 2000. godine - Prijanka Čopra (Baywatch, The Matrix Resurrections), dok je uloga Roba pripala Semu Hjuanu (Outlander, A Princess for Christmas). U trejleru filma se pojavljuje i Prijankin suprug Nik Džonas, muzičar i član benda Jonas Brothers.

Reditelj i scenarista filma je Džim Strouz (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz novele „Text For You"  nemačke autorke Sofi Kremer.

Romantična komedija „Ponovno ljubav" nikoga neće ostaviti ravnodušnim u maju.

Trejler ovde >>