Promocije knjige „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“, uz prisustvo autora Josipa Dujmovića, biće održane u toku oktobra u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu. Novosadska promocija zakazana je za 12. oktobar u 19h u SKCNS Fabrici. Na promociji će govoriti autor Josip Dujmović, legendarni novinar Bogica Mijatović, radio voditelj Puniša Zeljković Billy King, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović kao i vlasnik i direktor Multimedia Books Rodoljub Stojanović. Promocija u Beogradu biće održana dan kasnije, 13. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store. Pored autora, na promociji će govoriti slikar i novinar David Vartabedijan, legendarni radio voditelj Vlada Janković Džet, Srđan Stojanović i Rodoljub Stojanović. U Kragujevcu će 14. oktobra od 19h u Galeriji Narodne biblioteke "Vuk Karadžić".

Osim knjige „1001 Rock biser“ biti predstavljena i knjiga Vladana Vanje Stanojevića „Kako se Krem istopio“ (Multimedia Books 2021.) Na promociji će govoriti autori knjiga Josip Dujmović i Vladan Vanja Stanojević, muzički novinar Vlada Paunović,  organizator i kulturni radnik iz Kragujevca Vladimir Burković Frizbi, kao i Srđan Stojanović.
 
Na sve tri promocije, knjiga „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni od 900 dinara.
 
Knjiga legendarnog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića pod naslovom „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ objavljena je u izdanju Multimedia Books iz Beograda.

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene. Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.
 
Dostupna je na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online na www.multimedia-music.com.