Plastic i Universal Music predstavljaju - GIRLS' NIGHT OUT!
Svima je jasno da je leto vreme za odmor, opuštanje i novitete; ni muzičari nisu izuzetak, i zbog toga su jul i avgust meseci kada ćete čuti najviše novih vrelih muzičkih klupskih hitova. Takođe, leto je i vreme kada naše dame najviše vole da se provode i daju sebi oduška u izlascima. U to ime, Universal Music i Plastic predstavljaju vam - GIRLS' NIGHT OUT! Kao i uvek, pozivamo vas da se opustite i odlično provedite uz aktuelne svetske hitove, ali i da čujete buduće klupske himne mladih dama Universal-a.

Za najveselije i najrazigranije devojke spremili smo po dva CD-a Keri Hilson, Natalia Kills, Claire Maguire i Jessie J!!!

I zato - momci, prepustite svojim lepšim polovinama klupsko kormilo, a devojke - zabavite se kao što skoro niste na večeri posvećenoj damama!

Sigurni smo da znate gde je petkom najbolja zabava u gradu! Dođite u petak, 29. 07. od 23h

Music by: Ike & Prema

Za rezervacije pozovite 064-6403956

www.universalmusic.rs
www.twitter.com/umusic_rs
Facebook.com/universalmusi​cserbia


Zna se gde je najbolji provod u gradu, naročito subotom!

MAINSTREAM PRESSURE!

Subota je prvi dan vikenda i kao takav, podrazumeva oslobadjanje od obaveza. Ipak, tada porodica očekuje da provedete vreme i sa njima, treba ići u šoping, mora se pogledati neki ’informativno-edukativni’ talk show, treba otići kod frizera, a uveče se mora u Plastic.To je jednostavno tako. Neki to ne znaju. Neki na pitanje ’Ideš li u subotu sa nama?’ odgovaraju ’A, gde?’. Najopskurniji mainstream i opsteprihvatljivi andergraund za zadovoljavanje potreba svih koji uspeju da udju, a za to su zaduženi Ike, Prema & Me-High-Low. Nakon radne nedelje, novi pritisak pod kojim svako popušta. Pritisak mejnstrima može biti pravo zadovoljstvo ako ga sebi dopustite.