Predstavom "Od raja do beznjenice", Centar za afirmaciju kulturne baštine Dunđerskih iz Bečeja, u saradnji sa hotelom "Moskva", počinje akciju upoznavanja beogradske publike sa značajem Dunđerskih -  najmoćnije i najbogatije srpske porodice u austrougarskoj monarhiji. Centralno mesto ovog programa čini upravo predstava o velikoj ljubavnoj drami između Laze Kostića i Lenke Dunđerski. "Od raja do beznjenice" /beznjenica - kovanica Laze Kostića koja označava život bez nje/  je drama o velikoj ljubavi najvećeg pesnika srpskog romantizma Laze Kostića i Lenke Dunđerski, kćeri najmoćnijeg i najbogatijeg Srbina u Austrougarskoj carevini - Lazara Dunđerskog! Arhitektura, enterijer, istorijski značaj hotela "Moskve" pokazao se kao srećno rešenje da se predstava izvede i u Beogradu - 27. aprila u 20.00 sati.

Predstava je nastala na Fantastu, dvorcu Bogdana Dunđerskog, kao umetnička interpretacija građanske, dvorske kulture Vojvodine. Izvodi se isključivo u dvorcima, kaštelima, palatama i zdanjima od kulturno istorijskog značaja - od Novog Sada, Pančeva, Sombora, Subotice, Budimpešte...

Dunđerski su brend Vojvodine, „Moskva" je brend Beograda!

Reč je o izuzetno emotivnoj drami koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Rađena je po autorskom tekstu Zorana Subotičkog, a uloge su poverene profesionalnim glumcima: Jovani Radovanović, Ervinu Hadžimurteziću i Miodragu Petroviću.

Predstava o ljubavi, prijateljstvu, časti...o pesmi nad pesmama – Santa Maria della Salute.