Novi D Rose 3.5 model dizajnera Džeremi Skota
adidas je otkrionovu kombinaciju boja D Rose 3.5patika sa potpisom Derika Rouza, koje je ekskluzivno za superzvezdu Čikago Bulsa dizajnirao popularni modni kreator Džeremi Skot: “Ne mogu dovoljno da zahvalim Džeremiju za dizajn ovih patika,” izjavio je Rouz, i dodao“Obožavam ove patike, jer su potpuno „lude“ i to što je Džeremi Skot odvojio vreme da ih kreira za mene. Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da se sretnem sa Džeremijem i bilo mi je zabavno da čujem kako dolazi do nekih od svojih kreacija.”

Derik i Džeremi su se sreli u Los Anđelesu 27. juna, i tom prilikom Džeremi je Deriku poklonio prvi par patika iz limitirane serije.

“Zaista sam želeo da stopim svoj i Derikov svet u jedan,” objašnjava Džeremi Skot. “Koristio sam njegove patike kao slikarsko platno i stvorio zanimljivije anđele koji su dominantan motiv na ovim patikama.”

Gornji deo patika napravljen je od čiste bele i sjajne sintetičke kože sa detaljnim printom anđelčića u različitim pozama i sa različitim predmetima u rukama. Na spoljašnjem delu jezika patika nalazi se D Rose logo u crnoj boji, dok je logo Džeremija Skota smešten na pozadini jezika i na unutrašnjoj postavi.

Derik Rouz, će u  okviru adidas turneje, 8. jula posetiti Beograd, i ispred Ušće šoping centra u okviru D ROSE eventa družiće se sa svojim fanovima.