Ograničen kontigent karata u prodaji od danas (ponedeljak, 03. decembar) po ceni od 800 dinara na svim Eventim prodajnim mestima! Majk Skiner, osnivač kultnog britanskog benda The Streets, nastupiće u klubu Plastic 7. decembra! Poznati engleski muzičar će se u klubu naći u okviru nove turneje s fokusom na DJ set.

Majk Skiner se na svetskoj muzičkoj sceni proslavio 2002. godine već svojim debi albumom Original Pirate Material, za koji je bio nominovan za prestižnu Merkjuri nagradu. Nakon uspeha singlova "Let's Push Things Forward", "Don't Mug Yourself" i "Weak Become Heroes", Skiner praktično preko noći postaje "glas generacije" britanske omladine, a drugim albumom "A Grand Don't Come for Free" od 2004. uživa i veliku popularnost širom sveta.

Do kraja karijere sa The Streets 2011. godine izdao je još četiri studijska albuma, prodao preko pet miliona izdanja i nastupio u vise od 40 zemalja, uključujući i koncert na EXIT festivalu 2008. godine.
Našoj publici najpoznatiji je po singlovima "Dry Your Eyes" i "Fit But You Know It". Pošto je sa svojim projektom The Streets završio prošle godine, Skiner se posvetio radu na novom projektu The D.O.T, ali i DJ-ingu, te ćemo ove zime imati čast i da ga po prvi put ugostimo u Beogradu.


Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56