U petak, 25. juna 2021. godine u 19 časova U Gvarneriusu, na programu:  Skarlati, Rahmanjinov, Maler, Saj, Skrjabin, List, Antejl. Ulaz slobodan. Dobitnik prvih nagrada na međunarodnim takmičenjima “Mihailo Vukdragović” i “Davorin Jenko”, pijanista Sanjin Jakovljević održaće solistički koncert u Ustanovi Gvarnerius (Džordža Vašingtona br. 12), u petak, 25. juna, s početkom u 19 časova. Mladi umetnik nastupiće u okviru desete sezone ciklusa koncerata “FMU i Gvarnerius nagrađuju”, u okviru koje će nastupiti najbolji akademci Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, a koja se i ove godine realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja. Ulaz je slobodan uz obavezne rezervacije mesta putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom 069/3612038.

Sanjin Jakovljević (Beograd, 2000.) muzičko obrazovanje je započeo sa 5 godina u muzičkoj školi „Mokranjac“. Trenutno je student četvrte godine osnovnih akademskih studija klavira na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi red. prof. Maje Rajković. Pohađao je majstorkse kurseve kod Jokut Mihajlović, Franka Venturinija, Marka Meleša, Ivana Bašića, Nenada Ivovića i Denisa Burštejna.

Osvojio je veliki broj nagrada na republičkim i međunarodnim takmičenjima od kojih se izdvajaju: nagrada laureata na Pijanističkom takmičenju Klavitas u Smederevu, prva nagrada na Međunarodnom takmičenju „Mihailo Vukdragović“ u Šapcu, prva nagrada na Međunarodnom takmičenju ,,Davorin Jenko“, prva nagrada na takmičenju ,,Slavenski“, druga nagrada na Republičkom takmičenju muzičkih i baletskih škola Srbije i dr.

Držao je solističke koncerte u svečanoj sali muzičke škole „Mokranjac“ i u Studentskom kulturnom centru. Nastupao je kao solista u Kolarčevoj zadužbini, sali Beogradske filharmonije, u Galeriji Kolarca, Studentskom kulturnom centru, Galeriji Artget, Italijanskom kulturnom centru, UK Čukarica, u sali Opštine Palilule i Vračar, UK Stari grad, Domu kulture Čačak i dr...

Zbog ograničenog broja mesta i poštovanja epidemioloških mera rezervacije su obavezne: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 069/3612038
Talente podržava: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije