Ulaznice za najiščekivaniji film godine su u prodaji! Najiščekivaniji film ove godine, ,,Čudesna žena 1984“ konačno na velikom platnu Cineplexx bioskopa u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, od četvrtka 24. decembra. Ulaznice su u prodaji. Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posetioce Cineplexx bioskopa. ,,Čudesna žena 1984“ zablistaće na velikom platnu od četvrtka 24. decembra, a ulaznice za ovaj blokbaster već su u prodaji na blagajnama svih bioskopa Cineplexx, kao i putem sajta i Cineplexx aplikacije. Gal Gado se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka . Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gadot, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Trejler filma: ovde

Godina na izmaku, definitivno je godina u kojoj smo svi bar na trenutak pomislili da nam je potreban superheroj, srećan završetak ili beg od svakodnevice. Cineplexx bioskopi mesto su opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, i kao takav pravi su izbor za bezbednu zabavu uz sjajan film o Čudesnoj ženi, superheroju koji nam je toliko potreban.

U skladu sa novim propisanim merama, svi Cineplexx bioskopi radiće utorkom i sredom u periodu od 15 do 21 čas, u četvrtak i petak vas očekujemo od 13 do 21 čas, dok će vikendima blagajne bioskopa biti otvorene od 11 do 21 čas. Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma. Bioskopska blagajna, kao i blagajne za prodaju hrane i pića, radiće do 21 čas.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.