„Clash of the DJ's“ Vol 4
Četvrtu godinu za redom, institucija dobre zabave klub Mr. Stefan Braun organizuje takmičenje neafirmisanih di-džejeva - „Clash of the DJ's“, u cilju pružanja prilike mladim umetnicima za miksetom da se proslave i osvoje vredne nagrade.

Druga žurka u okviru takmičenja protekla je u sjajnoj atmosferi a brojna publika uživala je u nastupima mladih di-džejeva koji su odabirom brzih ritmova i dobrog bita priredili senzacionalni provod ljubiteljima modernog elektronskog zvuka.

Počevši od 26. februara, svake druge srede, na popularnom devetom spratu održavaće se dueli di-džejeva, koji će predstaviti svoje kvalitete, napraviti dobru atmosferu i pokušati da se kvalifikuju za veliko finale. Kao i svake godine finaliste birapublikai di-džej rezidenti kluba, a pobednik takmičenja pored toga što će biti u standardnoj postavidi-džejevakluba na devetom spratu, osvojiće i vredne nagrade.

Naredni dueli su zakazani za 26. mart i 9. april a veliko finale je 23. aprila. 2014. Više informacija, nalaze se zvaničnoj facebook stranici kluba: OVDE