Angry Birds Film 2 stiže u bioskope
Ostalo je manje od mesec dana do početka bioskopske distribucije animirane avanture nabijene humorom, u kojoj mogu da uživaju sve generacije gledalaca. Reč je naravno, o filmu „Angry Birds 2“, snimljenom prema popularnoj franšizi video igara nastaloj u decembru 2009. godine. „Angry Birds Film 2“ na repertoar bioskopa stiže od 22. avgusta, a kakvu su nam zabavu ovog leta pripremile najpoznatije ptice i prasići, pogledajte u trejleru. Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.
 
Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli i Moćnom Orlu glasove su u srpskoj sinhronizaciji pozajmili Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo,  Slobodan Tešić, Isidora Minić, Tamara Dragičević i Nebojša Ljubišić.
 
U ostvarenju „Angry Birds Film 2“ u sinhronizaciji su takođe učestvovali Marko Gvero, Milan Antonić, Bojan Perić, Marko Marković, Milan Pajić, Anđelka Prpić, Rambo Amadeus, Danijela Vranješ, Milan Inić Yasserstain i drugi. Domaću verziju sinhronizacije režirao je Vladimir Marković Luni.
 
„Angry Birds Film“ je film za celu porodicu i sve generacije. Od njegovog nastavaka se ne očekuje ništa manje u bioskopima od 22. avgusta!
 
 
Režija: Thurop Van Orman
 
Uloge: Petar Strugar, Tamara Dragičević, Slobodan Tešić, Boris Milivojević i drugi
 
Sinopsis: Naši najdraži neprijatelji, ljute ptice i zelene svinje, vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine, filmu ,,Angry Birds Film 2". Ovog puta se neprijateljstvo između njih pod uticajem novih okolnosti menja iz korena. S pojavom nove pretnje, koja dovodi u opasnost obe strane, naši dobro poznati likovi moraju da se udruže. Taj savez će biti podjednako neprijatan i pticama i svinjama. Crveni, Žuti, Bomba i Moćni Orao regrutuju Sonju, sestru od Žutog, a zatim formiraju savez kako bi uspostavili nesigurno primirje koje će prerasti u sjajan tim za spas njihovih domova.

trejler ovde
 
Zemlja porekla: Finska/SAD
Format: 2D, 3D i 4D