Srpska prestonica domaćin je jedinstvenog gastronomskog spektakla. Svetski poznati šef kuhinje, Erhan Ozkaya, gost je prestižnog restorana „Grafičar“ na Senjaku, gde je ljubiteljima vrhunske kuhinje predstavio svoj jedinstveni meni inspirisan bogatim kulinarskim iskustvom. Ozkaya, čija karijera obuhvata rad u prestižnim restoranima od Majamija do Istanbula, važi za majstora u spajanju različitih kuhinja sa dubokim poštovanjem prema svojim turskim korenima. Njegova strast za kuvanjem razvijala se pod mentorstvom nekih od najcenjenijih svetskih šefova, uključujući saradnje sa italijanskim majstorima Fabrizijem i Nikolom Karom, ali i molekularnim genijima poput Rubena Garsije iz čuvenog El Bullija. Posebno je poznat po veštinama u severnoitalijanskoj, španskoj i južnoameričkoj kuhinji, kao i po inovativnim pristupima mediteranskoj tradiciji. Gosti restorana „Grafičar“ će imati priliku da probaju specijalitete koji oslikavaju najvažnije trenutke njegove karijere...

Tu su uključeni i uticaji iz njegovog rada u Mandolin Aegean Bistro, popularnom Joia Beach Club-u i Wynwood Diner-u, proglašenom za najbolji restoran u Majamiju 2015. godine.

"Svako jelo ima svoju priču, a meni je posebno važno da kroz hranu ispričam priče koje povezuju različite kulture i ljude," kaže Ozkaya.

Ovo ekskluzivno iskustvo predstavlja savršenu priliku za sve ljubitelje visoke gastronomije da dožive nezaboravne trenutke i upoznaju jednog od najcenjenijih kulinarskih umetnika današnjice.