Za prave ljubitelje kafe sa jedinstvenim geografskim poreklom, svaka šoljica je poput puta u daleke, egzotične predele. Upravo takvo putovanje nudi Grand Single Origin Peru Chanchamayo - 100% Arabica kafa sa neponovljivim ukusom. Ispunjena dozom magije Perua odakle i potiče, ova kafa osvaja svojom slojevitom notom ukusa.  Već pri prvom gutljaju osetićete čokoladu, koja se prepliće sa blagim nagoveštajima badema i osvežavajućim citrusnim tonovima. Pun ukus kafe ima primese orašastih plodova i voćnih citrusnih nota. Savršenoj ravnoteži između ovakvog bogatstva ukusa i blage gorčine doprinosi i njen idealan način prženja. Svetlo prženje podrazumeva da se njena zrna prže kraće, što omogućava da svaki gutljaj bude autentičan i zadrži punoću. Izvesna doza kiselosti dodatno pojačava doživljaj, čime stimuliše vaša čula i pruža dodatnu osvežavajuću notu. Ovaj neponovljivi blend vas neće ostaviti ravnodušnim i povešće vas na putovanje kroz mističnu postojbinu drevnih Inka, u predele tropskih šuma i živopisnih pejzaža.

Grand Peru Chanchamayo kafa je posebna ne samo po autentičnom ukusu i vrhunskom kvalitetu, već i punoj i bogatoj aromi koja će vam se urezati u sećanje i nakon prvog gutljaja. Ovakva prefinjena kombinacija podstiče sva vaša čula i priprema vas za avanturu koju ćete prepričavati.

Za sve one koji još nisu probali ovu jedinstvenu kafu - Grand Peru Chanchamayo nije samo napitak, već iskustvo koje se pamti i deli. Zato je pravo vreme da se prepustite ovom avanturističkom doživljaju i priuštite vašim nepcima novu dimenziju ukusa koja vas vodi u srce Južne Amerike, egzotični Peru.

Magija Perua u šoljici kafe!