Inicijativa fanova uspela - Guarana Mojito se vratila!

U proteklih godinu dana na društvenim mrežama nastao je pravi pokret „Vratite Mojito“, pošto su fanovi preplavili mreže apelima da se na tržište vrati Guarana Mojito. Naime, ljubitelji Guarane Mojito nisu lako primili vest da njihovo omiljeno piće više nije u prodaji. Čitava inicijativa otpočela je jednim naizgled bezazlenim heštegom #vratitemojito na kanalu poznatih jutjubera, nakon čega praktično nijedan post na Guarana FB i IG stranici nije mogao da prođe bez molbi da se Mojito ponovo nađe u Guarana ekipi.

Popularna sova nije ostala ravnodušna na ovaj izraz lojalnosti i naklonosti, pa je pripremila veliko iznenađenje za sve koji su neumorno čekali ovaj povratak. Usledio je odgovor: „Rekli smo da nećemo vratiti Guaranu Mojito od 0,25l, ali nikada nismo rekli da je nećemo vratiti u limenci od 0,5l“. I sve je bilo jasno – Guarana Mojito se vraća, i to u duplo većem pakovanju, atraktivnog izgleda i poznatog obožavanog ukusa!

Vest o povratku osvežavajuće Guarane sa ukusom najpopularnijeg koktela stiže u pravi čas. Ostanite budni ovog leta uz Guaranu Mojito, koja je ponovo tu da vam pruži dodatnu energiju za duge i nezaboravne letnje dane.