HRANA BOGOVA: DELIKATESNI PONEDELJAK i BITEF DIONIZIJE
U skladu sa najavljenim gostovanjem pozorišnog spektakla "Olimp" u režiji Jana Fabra, ali i temom vraćanja epici i narativima Bitef tim kuvaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru. U skladu sa ovogodišnjom temom festivala EPIK TRIP ili Epsko putovanje, predstavom-spektaklom OLIMP Bitef tim je odlučio da priredi Bitef dionizije za svoju publiku, i prijatelje sponzore i goste. U to ime u ponedeljak, 4.9. od 19 časova na tradicionalnom Delikatesnom ponedeljku u KC Gradu, Bitef tim pripremaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru.

Miloš Latinović, direktor Bitefa zadužen za glavno jelo, Anđelka Janković, direktorka marketinga za tradicionalne grčke slatkiše, Vesna Radovanović iz PR službe za hleb sa ruzmarinom, mafine sa tikvicama i maslinama, dok će Jelena Knežević izvršna direktorka, Ivan Medenica, umetnički direktor, Aleksandra Delić, izvršna producentkinja i Slavica Hinić, pr menadžerka sa timom Bitefa biti zaduženi za svežu grčku i tzatziki salatu, kao-i posluženje gostiju.

A za dionizijske zvuke zadužena je ovoga puta Jovana Janjić, producentkinja Bitef teatra.

HRANA BOGOVA – BITEFOVE DIONIZIJE MENI:

• Specofai, pikantno mesno jelo koje odiše svim aromatičnim začinima mediterana

• Bitefolive hleb, sa ruzmarinom/mafini sa tikvicama i bosiljkom

• Bitef (grčka) salata, sa tradicionalnim grčkim začinima, zdrava kao i sama hrana Bogova /nezaobilazni tztziki

• Lokumades, tradicionalni grčki desert sa medom sa Olimpa

• Grožđe

Dok budete uživali u hrani i piću bogova imaćete mogućnost da se informišete o svemu što nas očekuje na 51. Bitefu, predstavama, programima, a pre svega da se družite sa umetničkim i produkcionim timom Bitefa u prelepoj atmosferi KC GRADA.

Cena bona (1 bon važi za 1 porciju) iznosi 200 din.

Vidimo se na delikatesnom epic tripu 51. Bitefa!