Humanitarno veče "Vasilisa prekrasna"
Pozivamo vas na humanitarno veče „Vasilisa Prekrasna” koje će biti održano u Pozorištu na Terazijama 20. novembra 2011. godine u 19.30. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je lečenju devojčice Vasilise Milekić iz Pančeva, koja je u junu 2010. godine zadobila teške opekotine. Akciju podržava veliki broj naših istaknutih umetnika, kao i Gradonačelnica grada Pančeva, gospođa Vesna Martinović. Medijski prijatelj akcije je Radio-televizija Srbije. Cena karte je 400 i 600 dinara.

Učesnici: Ašhen Ataljanc i Milan Rus, baletski igrači, Nebojša Glogovac, glumac, Vasilisa, pevačica tradicionalne muzike, Vasil Hadžimanov, klavir, Dragan Banović, harmonika, Gorica Popović, glumica, Hor Viva Vox.

Program traje 75 minuta.

Humanitarnu akciju "Vasilisa prekrasna" pokrenuo je Kulturni centar Pančeva, sa željom da prikupi sredstva za lečenje i oporavak osmogodišnje devojčice Vasilise Milekić iz Pančeva.

Organizovan besplatan prevoz za zainteresovane iz Pančeva. Polazak autobusa u 18.30 sa ugla ulice JNA i Vojvode Živojina Mišića (kod Kulturnog centra Pančeva). Povratak iz Beograda po završetku programa.