Brojne poznate ličnosti iz javnog i društvenog života i hiljade posetilaca uživali u koncertu ??
“Na ovogodišnjem Beer Fest-u Jelen Pivo je mnogobrojnim posetiocima poklonilo koncert Simple Minds-a čime nastavljamo sa tradicijom dovođenja svetskih izvođača. Nadamo se da je publika večeras uživala u sjajnoj atmosferi i  druženju uz hitove legendarnih škotlanđana.” - istakla je ovom prilikom Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo Apatinske pivare.

Vreme do početka koncerta lepši deo VIP ekipe, u sastavu Marija Kilibarda, Danijela Jankov i Bojana Kesić,  iskoristio je  da „odmeri snage“ u virtuelnoj rafting vožnji u VIP loži Jelen Fresh-a.

„Očekujem dobar provod, jer je super društvo! Popićemo po koje pivo, zato smo i došli, a uz Jelen Fresh i odličnu muziku, provod je zagarantovan. Probala sam Jelen Fresh na pravom raftingu sa  Apatinskom pivarom, a sada mogu i uz virtuelni“, izjavila je Bojana Kesić, dok je njena koleginica Danijela Jankov istakla:“ Svake godine planiram da dođem na Beer fest i evo sada sam došla zbog koncerta Simple Minds. Uživamo uz dobru muziku a probaću i Jelen Fresh.“

Kao istinski ljubitelj Beer Festa i dobrog druženja, Marija Kilibarda je ovom prilikom izjavila:“ Ja se uvek dobro provedem na Beer Fest-u, pogotovo na Jelen štandu. Popili smo po jednu kriglu i super se zabavljamo, a virtuelni rafting je odličan. Najčešće sam gost Apatinske pivare, jer se tu osećam kao kod kuće, a večeras imam i razlog više, jer čekam moju omiljenu pesmu Hypnotised, koju nisam čula na koncertu Simple Minds u Areni.“

Za to vreme muški deo VIP ekipe, Stevan Filipović, Lav Bratuš, bubnjar grupe Darkwood Dub, Lee Man i članovi bendova Sinestezija uživao je u osvežavajućem ukusu Jelen Fresh-a. Muško druženje u VIP Jelen Fresh loži upotpunili su i članovi grupe Goblini nakon čega su izašli na binu Beer Festa pred više hiljada fanova. „Veliki sam ljubitelj Jelen Fresh piva koje me osvežava i na mojim nastupima a uz Simple Minds je dobitna kombinacija“, rekao je Lee Man, vidno oduševljen atmosferom u Jelen Fresh VIP loži.

Kao organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih događaja, Apatinska pivara je i ove godine za sve ljubitelje piva pripremila raznovrstan i uzbudljiv program za sjajno druženje na svojim štandovima.