Adresa:
XXV Nova Zemun – Ugrinovci
11080
Telefon:
011/84-09-604
Website:
Vumo
Detaljnije:
Fabrike obuće Vumo bavi se proizvodnjom obuće od drveta - klompi, sandala, papuča
Cilj fabrike je da osvoji i usavrši kako modni tako i klasični program izrade ove vrste obuće u kombinaciji drvo, pluta, anatomski gel, mikroguma i koža, kako bi konkurisala najvećim svetskim proizvođačima u ovoj branši kao i promovisanje i formiranje sopstvenih brendova, kao što su Celuna i Vumogel kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Medicinsko-anatomska obuća Celuna
• Potpomaže skidanju celulita
• Čuva vaša stopala
• Neguje dobar tonus muskulature
• Zadržava pravilan stav tela

Celuna ima anatomsko postolje, jedinstveno stilizovano koje neguje i odmara stopala. Ono ima i određen nagib koji korisnika «primorava» da već pri stajanju, a posebno pri kretanju savlađuje otpor sličan hodanju po blagoj uzbrdici. Na taj način postižete, čuvate i negujete dobar tonus muskulature, učvrčćujete zadnje mišiće lože na nogama, te one postaju vitke, a koža i mišići na njima zategnuti, a «jamice» po koži nestaju već posle par nedelja.
Položaj u koji Vas neosetno postavlja Celuna ispravlja kičmu, isteže mišiće sa leve i desne strane kičmenog stuba, a učvršćuje i zadnjicu koja dobija zdrav snažan i sportski izgled.

Medicinsko-anatomska obuća Vumogel
Vumogel je novi proizvodni program vodeće kompanije Vumo u oblasti medicinsko-anatomske obuće. Program Vumogel karakteriše nova, vrhunska tehnologija izrade samih materijala i programa.
Ono što posebno izdvaja Vumogel obuću od drugih sličnih proizvoda je gel jastuče koje se nalazi na središnjem delu pete. Gel jastuče za program Vumogel proizvodi svetski poznata farmaceutska kuća, a modeli su i ovoga puta rađeni u saradnji sa studiom Vito Pecora iz Italije.

Proizvodni program možete naći u apotekama