Adresa:
Gospodar Jovanova 45
11000
Telefon:
011/3282-544
Faks:
011/3283-242
U.S.A.Velecom - Longlife® Shiatsu ulošci i masažeri
Detaljnije:
U.S.A. Velecom je privatna kompanija i u svom sastavu ima četiri sektora: Sektor za razvoj Shiatsu programa, sektor proizvodnje laboratorijske opreme, sektor izgradnje kuća i stanova sistemom QUATRO brze gradnje, dizajn studio

Istraživačkim radom došli smo do NOVOG tehničkog rešenja u primeni Shiatsu tehnike, tako da je Shiatsu uložak sa pokretnim masažerima patentiran kao jedino takvo tehničko rešenje na svetu. Pored Shiatsu uložaka, ostvaren je i patent kao novo tehničko rešenje, za papuče, sandale, sportsku obuću, obuću i ortopedsku obuću.

Kod svih Shiatsu proizvoda se u primeni ostvaruju značajno dobri rezultati koje smo kroz testiranje u praktičnoj primeni izvršili kod lečenja i ublažavanja posledica obolenja. To nam daje veliku volju da i dalje istražujemo kako bi sa novim proizvodima omogućili što lakši zdraviji i duži život.

Longlife® Shiatsu ulošci i masažeri sa magnetima su zaštićeni svetskim patentom br. P-322-99-186-03. Longlife ulošci su najnoviji i najsavršeniji proizvod u primeni magnetne terapije Shiatsu metodom i metodom Akupunkture. Po prvi put svaki korisnik može magnetnim masažerima menjati mesta u zavisnoti koji se zdravsrveni problem želi lečiti. Na ovaj način je omogućeno da se samo sa jednim parom uložaka i sa 100 magnetnih masažera mogu tretirati preko 100 zdravstvenih problema.