Adresa:
Džordža Vašingtona 12
11000
Telefon:
011/30-34-353
Faks:
011/30-34-353
Website:
Škola računara Omega
Detaljnije:

Škola računara Omega je počela sa radom 1999. godine i od tada organizuje obuke iz raznih oblasti informacionih tehnologija. Naša standardna ponuda uključuje više od 30 specijalizovanih kurseva i seminara. Moguće je njihovo organizovanje prema posebnim zahtevima naručioca u pogledu opreme, predavača, prevodilaca i ostalog. Obuku vršimo na više mesta u Beogradu i po potrebi na lokaciji korisnika.

Svi predavači i saradnici su vrhunski stručnjaci, sa višegodišnjim iskustvom. Ukupan broj stručnih saradnika, predavača i tehničkog osoblja je veći od 30. Po potrebi se angažuju i ljudi sa Beogradskog univerziteta. Na taj način smo do sada sarađivali sa kolegama sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta dramskih umetnosti itd.

Svi kursevi su pažljivo pripremljeni i potvrđeni u praksi. Polaznicima se predstavljaju na pristupačan način, sa primerima iz realnog sveta. Pročišćeni su od suvišnih tema i bave se konkretnim informacijama i postupcima.

Raspolažemo vrhunskim klimatizovanim računarskim učionicama koje omogućuju da se svaki program rada realizuje brzo i efikasno