Kategorije:
Adresa:
Koste Stamenkovića 3/4
16000
Telefon:
016/51-215
Faks:
016/51-215
Mobilni:
063/77-59-429
Oxford School - član udruženja škola stranih jezika Srbije YALS
Detaljnije:

Naša škola se nalazi u samom centru Leskovca i poseduje 3 učionice, kancelariju i prateće prostorije. Učionice su prostrane, prijatno nameštene i opremljene savremenim audio i video uređajima. Škola poseduje računar koji je na raspolaganju polaznicima i profesorima kako za samostalan rad i usavršavanje, tako i za izvođenje nastave sa malim grupama. U nastavi se koriste udžbenici i nastavni materijali stranih izdavača, kao i propratni audio i video materijali. Polaznicima i profesorima je na raspolaganju i raznovrsna školska biblioteka.

Nastava se izvodi u malim grupama ili individualno, a sprovodi je tim mladih profesora uz korišćenje najsavremenijih nastavnih metoda. Radimo sa decom predškolskog, školskog i srednjoškolskog uzrasta, kao i sa odraslima. Pri formiranju grupa vodi se računa i o uzrastu i o nivou znanja polaznika, a to su ujedno i kriterijumi za odabir programa i metoda rada što našu nastavu čini lako prihvatljivom i veoma uspesnom. U svakom slučaju, bilo da se radi sa mlađim ili sa “starijim” polaznicima, nastava se izvodi kao komunikativni i interaktivni proces sa ciljem da se polaznici sto vise “oslobode”, prihvate i koriste engleski jezik skoro kao maternji.

Veliku pažnju posvećujemo i odraslim polaznicima kojima je stručno usavršavanje neophodno, i uvek se trudimo da ih na, za njih, teškom putu do uspešnog savladavanja stranog jezika, dodatno usmerimo i motivišemo kako bi istrajali do kraja.

Uz korišćenje stručne literature, kao i kroz radionice i seminare, nastavni tim se trudi da stalno nadograđuje svoju stručnost, unapredi nastavu i bude u korak sa savremenim svetskim dešavanjima.

Vrste tečajeva: svi nivoi i svi uzrasti, sve vrste prevoda