Kategorije:
Adresa:
Zelengorska 1a
18000
Telefon:
018/525-256
Faks:
018/525-256
Website:
Professional
Detaljnije:

Studio za pružanje usluga prevođenja i specijalizovane kurseve jezika Professional bavi se pružanjem usluga pismenog i usmenog prevođenja u okviru različitih grupa jezika (engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, grčki, ruski, makedonski, slovenački, hrvatski, kineski, albanski i bugarski jezik) fizičkim i pravnim licima.
Pored standardnih usluga pismenog prevođenja (materijala za website, ugovora, projekata i ostalih pismenih materijala), obezbeđujemo i usluge zakletog sudskog tumača za strane jezike, usluge lektorisanja već prevedenih tekstova. Nakon popunjene narudžbenice, pristupa se radu na naručenom projektu. U pogledu usluga usmenog prevođenja, na raspolaganju su vam i naše usluge usmenog (simultanog ili konsekutivnog) prevođenja na vašim sastancima, konferencijama ili službenim putovanjima u inostranstvo. Prevode obavljaju isključivo stručni kadrovi i diplomirani filolozi za strane jezike, kao i magistri filoloških nauka.

Uz usluge prevođenja, Studio za pružanje usluga prevođenja i specijalizovane kurseve jezika Professional za vas i vaše zaposlene organizuje i Professional English – specijalizovane tečajeve engleskog jezika u vašim ili našim prostorijama iz različitih poslovnih oblasti – poslovne korespodencije i administracije, finansija/bankarstva/ekonomije/marketinga, menadžmenta/prava, medicine/zdravstva/farmacije, turizma/hotelijerstva/maloprodaje, elektronike i mašinstva, nauke i tehnike, informacionih tehnologija, vojske/avijacije. Posle besplatne provere znanja jezika, pristupa se pohađanju tečajeva koji su osmišljeni tako da polaznicima pružaju mogućnost brzog i efikasnog ovladavanja poslovnim engleskim jezikom. Kurseve vode visoko profesionalni stručni kadrovi i profesori engleskog jezika i književnosti uz korišćenje stručne literature, moderne metodologije i rad u malim grupama polaznika, sve sa ciljem postizanja veće efikasnosti u radu i aktivnog učešća u radu svih polaznika.
U okviru specijalizovanih tečajeva, organizujemo i pripremne kurseve za polaganje opštih i poslovnih međunarodno priznatih ispita – FCE, CAE, IELTS, BEC Preliminary, BEC Vantage, BEC Higher.

Ubrzani opšti kursevi engleskog jezika - za predškolski uzrast, za osnovce, za srednjoškolce, za studente i odrasle.
Stalna akcija 3+1- Pronađite troje Vaših prijatelja ili kolega koji su zainteresovani da pohađaju kurs sa Vama, i Vi, kao četvrti polaznik, dobijate kurs potpuno besplatno.