Adresa:
Ratka Mitrovića 141
11000
Telefon:
011/2513-125
Mobilni:
064/1406-359
Obućarska radionica Igor - Paladia
Detaljnije:
Naša radionica za opravku obuće postoji već 35 godina. Pod imenom Igor radi od 1988. godine. U njoj se uvek negovao tradicionalni način rada, uz praćenje i prihvatanje svega novog što je dobro i što se uklapa u naše standarde. Pre par godina smo osnovali preduzeće Paladija, u čijem je sastavu radionica danas.

Od osnivanja obućarske radionice do danas, koristimo samo najbolje domaće i uvozne materijale, i uz vrhunsko zanatsko - estetsko umeće Vašoj obući vraćamo „stari sjaj“ i prvobitni izgled. Uvek smo raspoloženi da Vam damo pravi savet kao što je: izbor obuće koja je najbolja za Vas i koju bi želeli da kupite, kozmetika koja je najbolja za Vašu obuću, kako da Vam obuća što duže ostane lepa i upotrebljiva i ostalo vezano za obuću. Zbog svega što nudimo naše mušterije nam redovno dolaze i preporučuju nas svojim prijateljima, tako da veliki broj ljudi svoju obuću donosi samo nama na opravku.

Želeći da svoju ponudu poboljšamo, nudimo Vam mogućnost dolaska po obuću i donošenja obuće po izvršenoj opravci na Vašu adresu. Takođe, sve naše usluge možete platiti i preko računa.

Nedavno smo za svoje stalne mušterije uveli popust od 10% za sve vrste opravki obuće.
Karticu sa kojom imate navedeni popust možete dobiti posle samo pet dolazaka kod nas.