Adresa:
Pukovnika Purića 4, Voždovac
11000
Telefon:
011/3977-434
Faks:
011/3977-142
Mobilni:
064/8202-731
Website:
Detektivska Agencija Protecta
Detaljnije:
Detektivske usluge: narkomanija, verske sekte, otkrivanje bračnog neverstva, provera budućeg bračnog partnera, nasilje u porodici, rasvetljavanje kućnih krađa, prikupljanje informacija i obaveštenja, potraga za nestalim licima i predmetima, ravetljavanje krivičnih dela, praćenje i prismotre, zaštita poslovanja, fizičko obezbeđenje

Samostalna detektivska agencija "Protecta" osnovana je 2001. god. Naš sistem poslovanja garantuje Vam profesionalan i diskretan odnos. Visoka stručna osposobljenost zaposlenih koji ovaj posao obavljaju u skladu sa najvišim standardima garantuje kvalitetan rad. Zapošljavamo eksperte za svaku oblast iz domena našeg rada, ljude čiste prošlosti, bez dosijea, bivše pripadnike bezbedonosnih struktura, policije i vojske. Svi zaposleni imaju pozitivan psiho-fizički test što znači i najvišu moguću obučenost za sve moguće situacije, pa čak i tamo gde je potrebno korišćenje oružja. Profesionalan, temeljan, vrlo detaljan i diksretan pristup su pravilo koje se primenjuje za svaki slučaj pojedinačno. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći i dogovoriti se oko preuzimanja slučaja.

"Protecta" je osnivač Opšteg udruženja privatnih detektiva Beograda, pri Privrednoj komori Beograda i jedan od najaktivnijih članova. Takode veoma aktivno saradujemo i sa Centrom za prevenciju kriminala u Beogradu.