Adresa:
Vladimira Popovića 10
Hotel Interkontinental
11000
Telefon:
011/2204-717
Mobilni:
063/123-5555
Limo servis "Mobil System"
Detaljnije:
Limo Servis

Mobil System je prva kompanija koja je ponudila usluge luksuznog prevoza Beogradu i Srbiji, kroz Limo Servis.

Sve do današnjih dana, Limo Servis je gradio svoju lidersku pozicuju. Tokom godina, Limo Servis je napredovao, unapređivao i širio svoje usluge. Podizao kvalitet vozila i obučavao svoje osoblje. Veliki broj stalnih klijenata potvrđuje da smo na dobrom putu.

Ipak, postoji nešto što nismo želeli da promenimo. Užitak vožnje Limo Servisom je i dalje isti - vrhunski.

Venčanja
Neka vaše venčanje bude dan za pamćenje. Prelepa bela limuzina, udobna bela koža, hladan šampanjac... i Vaše venčanje će biti kao iz bajke!

Mature
Uđite u zrelo doba sa stilom. Zaslužili ste.

Posebne prilike
Proslavite vaš uspeh. Iznenadite vašu voljenu/ vašeg voljenog romantičnimo vožnjom ili čak izletom. Neka vožnja limuzinom bude šlag na vašoj večeri.

Izlasci
Ne postoji bolji način da budete primećeni. Pokažite da imate ukusa, da znate da uživate i da znate šta je dobar provod.

Poslovni paketi
Limo Servis nudi razne pogodnosti za poslovna putovanja ili ručkove. Sa Limo Servisom stići će te na vreme i impresionirati vaše poslovne saradnike. Ne zaboravite i na bocu šampanjca, da proslavite vaš poslovni uspeh.

Prevoz sa aerodroma
Zamislite, podigli ste prtljag. Napuštate carinu. Šofer vas čeka. Uzima vaše torbe i stavlja ih u veliku belu limuzinu. Ulazite. Zatamnjena stakla, klima, meka, kožna sedišta. Osvežavajuće piće. Pred vama je pola sata udobne vožnje, upravo ono što vam treba posle leta avionom!