Kategorije:
Adresa:
-
19000
Telefon:
019/423-026
Faks:
019/415-898
Mobilni:
062/423-085
Website:
BiS Dekor
Detaljnije:
Dekorisanje svih vrsta proslava, svadbi, veselja, rođendana, poslovnih skupova: helijumski baloni, balon eksplozija, poklon u balonu, presvlačenje stolica i stolova, ukrašavanje automobila. Posedujemo bogat asortiman proizvoda i usluga.

BiS dekor je prisutan već duže vreme kao lider u dekoraciji balonima na teritoriji jugoistočne Srbije. Kao direktan uvoznik i distributer latex balona nudimo vam povoljne cene i dobar kvalitet.

Ne dozvolite da promocija vašeg novog proizvoda ili usluge prođe bez balona. Kvalitetno odštampan balon garantovano će privući pažnju potencijalnog kupca.

BiS dekor posluje sa svima, od velikih korporativnih klijenata, preduzeća preko škola i univerziteta do barova, kafića i restorana. Takođe smo zaslužni za veliki broj dekoracija venčanja, rođendana i koncerata.

Balone možete iskoristiti u sledeće svrhe: za dekoraciju štandova ili kao poklon materijal na svakom događaju.

BiS dekor se nalazi u Zaječaru i posluje na teritoriji čitave Timočke krajine (Zaječar, Negotin, Kladovo, Bor, Majdanpek, Boljevac, Sokobanja, Knjaževac, Niš, Donji Milanovac, Paraćin, Ćuprija, Jagodina, Aleksinac, ...), a po dogovoru moguće je poslovanje i na teritoriji cele Srbije.