Kategorije:
Adresa:
Mercator centar, Bulevar umetnosti 4
11000
Telefon:
011/313-1061
Website:
Turbo limač
Detaljnije:
Turbo limač prodavnice imaju jedan zajednički cilj - omogućiti našim kupcima najveći izbor igračaka i drugih proizvoda za decu. Stoga ćete kod nas pronaći neke od svetski poznatih proizvođača igračaka, koji su birani temeljom kvaliteta proizvoda, edukativnosti i inovatinosti. Za mnoge od njih smo ekskluzivni uvoznik i distributer - Hasbro, Tomy, Lego, Playmates, Play Along, Bandai, Nikko, Spin Master, Revell, Crayola, V-tech i Little Tikes samo su dio uzbudljive ponude u Turbo limaču.

Nezaobilazan je za buduće roditelje, jer Turbo limač ima veliku ponudu opreme za bebe i najveći izbor svih vrsta artikala na jednom mestu. Spomenimo i edukovano osoblje koje će pomoći budućim mamama i tatama da odaberu najbolje za svoju bebu. Birajte Bebe Confort, Maxi Cosi, Graco, Brevi, Primi Sogni, MIBB, OK Baby ili neki drugi kvalitetan brand.

U Turbo limaču možete da kupite odeću i obuću za bebe i decu, hrvatskih robnih marki Coconut Girl, Bearfoot i Coconut Baby, koje proizvodi hrvatska kompanija Magma.

Coconut Girlbrand karakteriše uspešna kombinacija raznolikog programa praktične odeće i popularnog (srednjeg nižeg) ranga cena.
Namenjen je devojčicama od 3 do 14 godina. Kolekcije prate godišnja doba i svetske modne trendove, konkurišući, ne samo cenom, već i kvalitetom i maštovitošću. Svaka kolekcija Coconut Girl odvojena je na dva uzrasta: kids – devojčice od 2 do 7 godina i junior – devojčice od 8 do 14 godina.

Coconut Baby izrastao je iz potrebe kreiranja posebne linije odevnih artikala za naše najmanje limače. On je namenjen devojčicama i dečacima od rođenja, pa do dve godine. Kao i Cococnut Girl i Bearfoot, kolekcije Coconut Baby prate trendove i godišnja doba, a rađene su isključivo od prirodnih materijala.

Bearfoot liniju proizvoda čine odeća i obuća za dečake. Atraktivni printevi inspirisani sportom, automobilima, životinjama i akcijskim junacima kombinovani su sa praktičnim materijalima i atraktivnim bojama. Kada se ujedine kvalitet i cena, svaka će porodica biti zadovoljna odabirom Bearfoot kolekcije.
Poseban deo Bearfoot kolekcije čini obuća. Bearfoot obuća je prilagođena detetu, koje u svako godišnje doba mora da ima čvrstu, udobnu cipelu, anatomski oblikovanu i dizajna u skladu s odećom.

Značajan deo asortimana Turbo limača temelji se na najpoznatijim svetskim licencama za koje Magma poseduje prava za razvoj, proizvodnju i prodaju proizvoda široke potrošnje, plasman crtanih serija na televizije te izdavaštvo knjiga i DVD-a. Te licence su, abecednim redom: Bratz, Cabbage Patch Kids, Care Bears, My little pony, Pink Panther, Power Rangers, Pucca, Sesame Workshop, Spiderman, SpongeBob Squarepants, Strawberry Shortcake, The Walt Disney, Teenage Mutant Ninja Turtles, Tonka, Transformers i Trollz.

Celokupni doživljaj i najčarobniju priču o igračkama doživećete upravo u Turbo limaču.

Beograd
Nušićeva 11, tel.: 011/33-45-823
Mercator centar, Bulevar umetnosti 4, tel.: 011/313-1061
Zira shopping mall, Ruzveltova 33, tel: 011/3313-140

Novi Sad
TC Bazar, Bulevar Mihajla Pupina, tel.: 021/420-371

Čačak
Ulica braće Spasića bb, tel.: 032/370-900

Subotica
Petra Drapšina 2, tel.: 024/527-180

Niš
Magma, Trg Nikole Pašića 29, tel.: 018/527-777, 2. sprat