Kategorije:
Adresa:
Save Kovačevića 96
-
Telefon:
020/311-480
Website:
Dečija konfekcija Medaki
Detaljnije:
Preduzeće za proizvodnju bebi i dečije odeće Medaki počelo je sa proizvodnjom dečje konfekcije 1994. godine. Osnovna delatnost ovog preduzeća je proizvodnja i prodaja dečje konfekcije u kojoj su zastupljeni svi dečji uzrasti od rođenja do omladinskog programa. Od samog početka vodili su računa o tome da su njihovi kupci deca, što znači da koriste najbolje prirodne materijale i da se trude da njihovi modeli budu modernih linija koje ne usporavaju njihovu dinamiku i pokret.
Stručne službe preduzeća, uključujući i specijalne spoljne saradnike, bave se, između ostalog, i kreiranjem svih programa, vodeći pri tom računa o modnim tokovima i trendovima prilagodjavajući se širim i pojedinačnim zahtevima različitih tržišta na kojima je prisutno njihovo preduzeće.
Poseban značaj Medaki pridaje marketinškom nastupu na tržištu, pri čemu su zastupljene integrisane marketinške komunikacije uključujući sajamske izložbe, posebne modne prezentacije, prezentacije preko specijalizovanih modnih časopisa i sl.

Beograd
Bulevar Kralja Aleksandra 86-90 TC Fontana lok 6