Kategorije:
Adresa:
Prokić kraj 65
11460
Telefon:
011/830-11-66
Mobilni:
063/399-525
Website:
Kana art - Puzzle shop
Detaljnije:
Kana art je porodična umetnička radionica koja u svom radu ima prevashodni cilj da oživi slike starih majstora. Slike koje će te ovde videti su vrlo verne reprodukcije zamašnog dela istorijske baštine umetničkih dela čije su stalne postavke u desetak najpoznatijih muzeja sveta. Dugogodišnji hobi je prerastao u pasioniranu želju za novim otkrićima i izazovima. Našem strpljenju smo postavljali sve teže zadatke sa željom da napravimo prvu galeriju specifičnih reprodukcija velikih dela na Balkanu.

Želja nam je da naše reprodukcije slika koje izađu van granica naše zemlje i budu dostupne širem auditorijumu poštovalaca ovakvih dela. Iz tog razloga pozivamo zainteresovane galeriste da nam upute svoje ponude za saradnju po osnovu odkupa ili stalne postavke prodajne izložbe ukoliko za takav način postoji obostran interes.
Pored ovakvog uglavnom uobičajenog načina saradnje možemo da ponudimo i izradu kompletnih slika u našoj umetnickoj radionici sa Vašim motivima. To su takozvani "lom"poslovi kod kojih bi nam Vi poslali odredjeni broj Jigsaw Puzzli pa bi smo mi za Vaše potrebe iste sastavili kvalitetno zalepili u našoj standardnoj proceduri postavili na čvrstu podlogu od stirodura po želji uramili spakovali u odgovarajuće kutije za transport i u striktno tačnim rokovima Vam iste poslali kao gotove slike. U slučaju takve saradnje bi se unapred dogovorili o optimalnoj količini slika po jednoj isporuci količini po istim formatima kao i po broju slika od istog motiva.

Beograd
TC Banjica, Paunova 24, tel: 063/26-39-38, 011/367-18-29