Adresa:
Bulevar Vojvode Putnika 32-34
11000
Telefon:
011/3692-150
Website:
Colonial Sun
Detaljnije:
Kada Vam život nametne svoj tok i postane suviše zahtevan i brz, mesto i vreme za odmor, opuštanje i obnavljanje energije postaju neminovnost. U potrazi za svojom oazom mira ne zaboravimo na porodicu, prijatelje i sve ljude koji nas oplemenjuju, na uživanje u prirodi, muzici, zabavi i drugim stvarima koje život čine potpunim.

Želite sopstveno dvorište, bazen, kutak gde ćete u miru provesti malo slobodnog vremena sa prijateljima, otputovati sa porodicom na odmor u centru grada, provesti dan zajedno tamo gde svako može izabrati svoj način za odmor i zabavu.

Da bi bili uspešniji, zadovoljniji i plovili kroz svaki dan sa osmehom, otkrijte tajnu onih koji to jesu.

Upoznajte sunčanu stranu života, upoznajte svoj drugi dom, upoznajte «Colonial Sun». Probajte sve, izaberite najbolje za Vas, porodicu, prijatelje. Uplovite u oazu gde je vreme zaboravljeno, a vrata novog putovanja otvorena!

«Colonial Sun» Vas dočekuje srcem. “Dr Feelgood”, jedinstven program zdravog vežbanja u svetu čiji je idejni tvorac Dr Saša Plećević, održava se ekskluzivno u našem Klubu. Napravljen je za zdrave ljude koji se sportom bave rekreativno.

Pogram obuhvata:
1. lekarski pregled
2. program zdrave ishrane
3. trening pod lekarskom kontrolom