Adresa:
Krunska 62
11000
Telefon:
011/3087-637
Mobilni:
064/ 2192-772
Website:
Tonus Prof
Detaljnije:
Fitnes centar "Tonus Prof" osnovan je 1997. godine u ulici Beogradska 37. Od svog osnivanja "Tonus Prof" je organizovao različite vidove rekreacije sa akcentom na programe koji su namenjeni ženskoj populaciji. Svi programi pored estetskog efekta obavezno imaju naglašen deo za poboljšanje zdravstvenog statusa. O neospornom kvalitetu, stručnosti, ljubaznosti najbolje govori dugogodišnja tradicija koju klub ima, kao i naši članovi koji su nam najbolja reklama. Vežbanje se odvija u malim grupama u prostoru, koji se odlikuje prijatnom atmosferom.

Klub je opremljen najnovijom linijom fitnes opreme renomiranog nemačkog proizvođača “Ketller”.
Program: fitnes program, individualni treninzi, program za korekciju telesne težine, program korektivne gimnastike, samostalno vežbanje

Klub se odlikuje prijatnom atmosferom, velikim brojem kardio sprava, posebnim prostorom za vežbe u parteru, i prostorom za vežbanje na spravama. U našem klubu o vama brinu stručnjaci sa završenim Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje odsek rekreacija-fitnes. Uz njihovu stručnost i ljubaznost boravak u našem klubu pored neospornih estetskih i zdravstvenih efekata predstavljaće Vam pravo zadovoljstvo.