Adresa:
Ustanička 64
11000
Telefon:
011/344-66-39
Faks:
011/344-66-39
Mobilni:
065/344-66-39
Website:
PC Max
Detaljnije:
PC Max je računarska firma orijentisana na kvalitetan servis računara i računarske opreme, projektovanje, instalaciju i odrzavanje računarskih mreža:
• Prodaja računara i periferija
• Servisiranje računara i računarske opreme
• Projektovanje i izrada svih vrsta računarskih mreža

Poslovna politika PC Max-a je da treba izaći u susret svakom klijentu u zadovoljenju njegovih potreba iz oblasti računarske tehnike, bez obzira koliko on bio specifičan.

PC Max se bavi i poslovima vezanim za računarske mreže i to sistemom ključ u ruke, počevši od projektovanja, preko montaže i puštanja u rad, do održavanja (u garantnom roku i van njega).

Ova ponuda je posebno interesantna malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu za pouzdanim računarskim sistemom i pouzdanim partnerom za održavanje tog sistema.PC Max se trudi da ponudi najkvalitetniju opremu i uslugu u toku projektovanja i instalacije celokupnog računarskog sistema kao i posle tokom korišćenja istog.

U mogućnost smo da ponudimo i održavanje mreža instaliranih od strane drugih firmi po principu ugovora o održavanju računara i računarske mreže.

Za klijente sa posebnim potrebama u mogućnosti smo da odgovorimo i na vrlo visoke zahteve vezano za vreme odziva na intervenciju od samo jedan sat u slučaju hitnih potreba (za sada samo u Beogradu, a uskoro i na teritoriji Srbije).