Adresa:
Balkanska 9
11000
Telefon:
-
Faks:
-
Website:
Hush Puppies
Detaljnije:
Obuća pod imenom Hush Puppies pojavila se 1958. godine, i predstavljala je prvu obuću neformalnog tipa, koja je ujedno najavila današnji, opušteni stil.
Koristeći mekanu, štavljenu svinjsku kožu, u kombinaciji sa tankim, savitljivim đonom, Hush Puppies je kreirao mekanu i udobnu obuću koja omogućava koži da neometano diše - inovacija koja je definitivno promenila stil obuće koju nosimo.
U trenutku kada je izbor obuće bio ograničen, Hush Puppies je ponudio alternativu - modernu cipelu oberučke prihvaćenu zahvaljujući autentičnom stilu i ležernosti.
Od samog početka, zaštitni znak ovog brenda je baset, omiljena rasa psa koji je, baš kao i obuća Hush Puppies, oličenje ležernosti.
Predstavljeni sredinom prošlog veka, kada su se životni stilovi radikalno menjali i kada su osvajane nove slobode, ime i maskota brenda Hush Puppies, brzo su postali simboli novog optimizma u Americi.
I u današnje vreme Hush Puppies nastavlja sa inovacijama, donoseći tehničko savršenstvo i originalan stil u više od 120 zemalja sveta.
Istorija i trajanje ovog brenda počivaju na inovativnosti. Od prvih ležernih cipela do razvoja najrazličitijih tehnologija koje cipele čine udobnijim i lakšim, a mušterije bezbrižnim.

Worry-Free Suede – ovu tehnologiju patentirao je Hush Puppies. Koža se specijalno tretira tokom štavljenja, tako da je otporna na fleke, tragove i vodu. Kapljice vode jednostavno skliznu, a obuća ostaje suva. Lako se održavaju, laganim četkanjem.

Waterproof – kolekcija cipela od nepromočive kože. Bez obzira na to da li sija sunce ili pada kiša, cipele će uvek biti suve i uredne.

WaveReflex – tehnologija koju je patentirao Hush Puppies. Obuća je dizajnirana tako da omogućava potpunu slobodu pokreta stopala.

Bounce – ovom tehnologijom koju je patentirao Hush Puppies, smanjuje se opterećenje stopala, do kojeg dolazi tokom hodanja. Omogućava stopalu lakoću tokom čitavog dana.

ZeroG – primenom ove Hush Puppies tehnologije, omogućen je trajni osećaj komfora. Ove cipele su toliko lagane da gotovo nemaju težinu.

Revolucionarna ideja rođena pre pedeset godina, nastavlja da inspiriše.

Beograd
TC Piramida, Jurija Gagarina 151a
Bulevar Kralja Aleksandra 97
TC Milenijum, Knez Mihajlova 21a
TC Sava Centar, Milentija Popovića 9