Adresa:
Resavska 33
11000
Telefon:
011/3347-547
Faks:
011/3245-323
Website:
Laguna
Detaljnije:
Klub čitalaca:
Tel: 011/3341-711
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
radno vreme: radnim danom 9-20h, subotom 9-17h

Izdavačka kuća LAGUNA osnovana je aprila 1998. godine. Prvi zadatak koji smo sebi postavili bio je da na pravi način predstavimo domaćoj javnosti jednog od najpopularnijih svetskih pisaca Terija Pračeta. Budući da je pred nama stajao veliki zadatak, jer je reč o veoma plodnom piscu (preko 30 objavljenih romana), trebalo je da odredimo i optimalan ritam objavljivanja romana. Odlučili smo se da naše čitaoce na svaka tri meseca obradujemo novim Pračetovim naslovom. Za sada smo uspeli da ispoštujemo ovaj plan, a nadamo se da će tako biti i u budućnosti budući da se broj ljubitelja Pračetovog opusa povećava sa svakim novim naslovom.

Objavljivanjem poslednjeg romana Marija Puza: ZAKON ĆUTANJA, LAGUNA je iskazala nameru da domaćim čitaocima predstavi i druge vredne autore koji zaslužuju njihovu pažnju.

Premise od kojih smo pošli i od kojih nećemo odustajati jesu da naši čitaoci zaslužuju knjige vrhunskog kvaliteta, kako u pogledu samog štiva tako i u pogledu opreme knjige, a da bi ih učinili dostupnim što širem krugu ljudi uvek smo se trudili da cene naših izdanja budu primerene moći domaćeg kupca.