Adresa:
Knez Mihailova 6/VI
11000
Telefon:
011/32-81-614
Website:
CET - Computer Equipment & Trade
Detaljnije:

CET – ŠKOLSKI CENTAR (www.cet.rs)

ČET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 25 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika.  Zakažite obuku za rad na računaru u najboljoj školi u Beogradu, u čijoj ponudi je preko 70 obuka kako za početnike tako i za profesionalce.

Naši profesionalni treneri će Vas naučiti veštinama rada na računaru u osnovnim programima i pripremiti za polaganje međunarodno priznatih IT sertifikata. Obuku drži izuzetno motivisan i visokokvalifikovan trenerski kadar, sa velikim profesionalnim iskustvom, ali i radom sa ljudima.

Još jedna od prednosti  CET  Škole računara je rad u malim grupama, koje čine do 10 polaznika. To omogućava posvećenost pojedincu i njegovim potrebama,  čime se polaznici uspešno pripremaju za samostalni  rad i polaganje međunarodnih sertifikata.

Nastava  se izvodi na vrhunskoj opremi i najnovijim verzijama softverskih paketa. Obuke se stalno inoviraju i prilagođavaju novim verzijama programa, koju prati i adekvatna računarska literatura.

CET - SOFTVER

ČET je zvaničan prodavac sledećih svetskih softverskih kompanija:  Microsoft,  Adobe, Corel,  Autodesk, Symantec,  ABBY,  ACD See, Eset-Nod32,  AVG,  Kaspersky, Nero...

Našim klijentima omogućavamo kupovinu legalnog, licencnog softvera za koji je obezbeđena tehnička podrška, garancija i održavanje, ali i stručno usavršavanje u našem školskom centru, gde se održavaju specijalistički kompjuterski kursevi.

Uz savetovanje prilikom kupovine softvera, legalizaciju softvera, obezbeđena je i gratis stručna literatura u zavisnosti od naručene vrednosti softvera. Kod nas možete nabaviti i specifične softvere, u zavisnosti od vaših potreba.

CET - IZDAVAŠTVO

CET je lider na našem tržištu kada je u pitanju izdavaštvo stručne kompjuterske literature.  Do sada smo izdali preko 300 naslova računarskih bestselera. Takođe smo distributeri i autorizovan iprevodioci za izdavačke kuće: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden,  SAMS,  NRP,  QUE,  M&T, Sybex i mnoge druge svetske izdavače.

CET - OBRAZOVANJE

Popunjavajući dugogodišnju prazninu klasičnog obrazovanja u domenu računarstva kod nas, CET je osnovao prvo Računarski fakultet, a zatim i prvu privatnu Računarsku gimnaziju u Srbiji.

Kvalitetno i primenjivo znanje, veliki broj poslova koje možete raditi u toku ili po završetku školovanja i mogućnost stipendiranja najboljih, su prednosti koje izdvajaju Računarsku gimnaziju i Računarski fakultet u odnosu na slične škole u Srbiji.

RAČUNARSKA GIMNAZIJA (www.rg.edu.rs)

Kao jedina gimnazija informatičkog smera u Beogradu, Računarska gimnazija svojim učenicima nudi praktična informatička znanja (kreiranje programa, igrica, web prezentacije, animacije, baze podataka, računarske mreže), široko opšte obrazovanje i veliku prohodnost na sve fakultete. Po uspehu učenika na državnim i međunarodnim takmičenjima izi nformatike, matematike i fizike, gimnazija je među prvih pet srednjih škola u Srbiji.

Svake godine, škola stipendira do 5 najboljih osnovaca na Srpskoj informatičkoj olimpijadi. Za upis u gimnaziju polaže se prijemni ispit iz matematike, koji se održava prve nedelje juna.

Još jedna od prednosti gimnazijalaca RG-a su posebne pogodnosti pri upisu na Računarski fakultet.

RAČUNARSKI FAKULTET (www.raf.edu.rs)

Računarski fakultet je osnovan 2003. godine i akreditovan je za sve studijske programe:

osnovne akademske studije (računarske nauke, računarske mreže i komunikacije), osnovne strukovne studije (informacione tehnologije), master i doktorske studije. Bivši studenti RAF-a danas rade u najvećim IT kompanijama u zemlji i inostranstvu: Facebook, Google, Microsoft Development Center Serbia, Nordeus, SBB, Prelovac media i druge.

Fakultet svake godine stipendira 10 najboljih mladih informatičara, a pored punih stipendija, dodeljuje i 20 polustipendija. Zainteresovani srednjoškolci mogu na sajtu fakulteta (www.raf.edu.rs) pogledati listu potencijalnih stipedista. Za upis na RAF polaže se prijemnii spit iz matematike i informatike.